Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2008, 22:48   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry ATV'de vur patlasın çal oynasın!

Click the image to open in full size.
ATV'de vur patlasın çal oynasın!


İstanbul'da bombalar patladı ama onların umurunda bile değil! Bir çok TV kanalı yayınını keserker ATV takmadı bile!



İstanbul'da yaşanan korkunç terör saldırısının ardından TV'ler yayın akışını keserek, hain saldırının ayrıntılarını izleyicilerine aktardı. ATV ise yayın kesme bir yere dursun İbrahim Tatlıses ile "vur patlasın çay oynasın" ekranda göbek attı!
İstanbul'daki korkunç terör saldırısında ilk belirleme göre 13 kişi yaşamını yitirirken 70'in üstünde vatandaş yaralandı. TV kanallarına düşen ilk görüntüler ise kelimenin tam anlamıyla izleyenleri şok etti! NTV ve CNN Türk hariç TGRT başta olmak üzere bazı TV kanalları görüntüleri olduğu gibi kontrolsüz biçimde aktardı. Korkunç 17 Ağustos depreminden sonra bu görüntüleri yayınlayan TV kanalları bir kez daha sınıfta kaldı.
Görüntüler Vali Güler'i çileden çıkardı!
Yaşanan dramı tüm çıplaklığıyla ekrana aktaran TV kanalları İstanbul Valisi Muammer Güler'i de çileden çıkardı. Vali Güler, "Görüntülerin teröristleri yüreklendirdiğini söyleyerek, teröre davetiye çıkarmayalım. İnsanları rencide etmeyelim biraz daha dikkatli olunmasını istiyoruz" dedi.

ATV İbrahim Tatlıses ile eğlendi
Korkunç saldırının ilk haberlerinin geldiği saatlerde ise ATV'yi izleyenler İbrahim Tatlıses'in konuklarıyla yaptığı hoş ve bir o kadar da boş sohbetiyle karşılaştı. Yapılan yanlışı çok sonra anlamış olacak ki reklam arasından sonra saldırıyı ekranda kınayan İbrahim Tatlıses, yayına alkışlar eşliğinde devam etmeyi tercih etti.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla