Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2008, 08:41   #1
joeblack60
 
joeblack60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mutluluk üçgeni (uğur cisse delgado)

Beşiktaşın hocası Sağlam, Cisse-Uğur-Delgado üçlüsünden çok memnun kaldı. Cisse ile konuşan Ertuğrul hoca, �Arkana bakmadan ileri çık. Uğur bu boşluğunu doldurur� diye de uyardı




Beşiktaş, Schalke 04’ü 2-1yendiğine değil, umut veren futbola seviniyor. Lig öncesinde ciddi rakiplerle kendini sınama fırsatı bulan siyah-beyazlılarda futbolcuların performansının yanında, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da taktik anlamda takdir görmesi, Beşiktaşlılar’ı umutlandırdı. Sağlam’ın, Schalke maçında, orta alanda denediği Cisse - Uğur-Delgado üçgeninden bu sezon için çok ümitli olduğu ifade edildi.
Oyunda kaldığı kısa sürede futbolu ve attığı ara paslarıyla göz dolduran Delgado’nun yanı sıra Uğur ve Cisse’nin hem defansif, hem ofansif olarak dikkat çekmesi, Kartal’ın kurmaylarını çok rahatlattı. Ertuğrul hocanın, dörtlü defansın önünde Cisse ve Uğur, bu iki oyuncunun önünde ise Delgado’yu görevlendirip ortada üçgen kurmayı planladığı öğrenildi.

‘İçin rahat olsun’
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da dün sabahki idman sonrası Cisse ile yaptığı görüşmede, “Performansından çok memnunum. Ama lig öncesi sana bazı uyarılarda da bulunmak isitiyorum. Hücuma çıktığın zaman arkana bakma. İçin rahat olsun. Çünkü senin arkada bıraktığı boşluğu dolduracak arkadaşların var. Uğur ile sen sürekli olarak birbirinizi tamamlayacaksınız” diye konuştu.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..

Konu Ayche tarafından (28-07-2008 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir..
joeblack60 Ofline   Alıntı ile Cevapla