Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2008, 09:34   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bin kişi toplanmıştı’

Bin kişi toplanmıştı’
Görgü tanıklarından öğretmen Ramazan Ekici, saat 21.45 sıralarında olay yerine yakın olan evinin balkonunda oturduğunu, bu sırada büyük bir gürültü duyduğunu, insanların patlamanın olduğu telefon kulübelerine doğru koştuğunu, yaklaşık 8-10 dakika sonra da daha şiddetli bir patlama duyduğunu anlattı.
Son patlamanın, olay yerine yaklaşık 20-30 metre uzaklıkta gerçekleştiğini anlatan Ekici, bu caddenin trafiğe kapalı olması ve insanların yürüyüş yapması nedeniyle oldukça kalabalık olduğunu kaydetti.
Görgü tanıklarından Mustafa Yaşar da patlamanın olduğu caddede esnaflık yaptığını belirterek, bu caddede özellikle akşam saatlerinde çok sayıda insanın yürüyüş yaptığını, ilk patlamanın ardından insanların olay yerine meraklarından dolayı gittiklerini, bu sırada da daha şiddetli olan ikinci patlamanın meydana geldiğini bildirdi.
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu ise “İlk patlamadan sonra millet oraya topluca gitti. Aşırı bir kalabalık toplandı. Belki de 1000’in üzerinde insan vardı. 30-40 metre uzaklıktaki insanların dahi yaralandığını gördüm.”
Patlamaların meydana geldiği Menderes çıkmazındaki evlerde oturan vatandaşların, balkon ve pencerelerine Türk bayrakları astığı dikkat çekti
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla