Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 01:40   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Geçen yıldan daha iyiyim, en fazla golü ben atacağım'

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo Devison transfer dedikodularının son bulmasıyla birlikte Siyah-Beyazlı takımın en fazla sivrilen isimlerinden biri oldu.

Kamp dönemini başarılı bir şekilde geçiren golcü oyuncu, sakat geçirdiği dönemlerin acısını yeni sezonda çıkartacağını söyledi. Sakatlıktan sonra iyi bir dönem geçirdiğini kaydeden Bobo, bu sezon daha fazla gol atacağını ve geçen yılki borcunu ödeyerek taraftarın gönlünü alacağını kaydetti. Avusturya kampından en fazla kendinin istifade ettiğini vurgulayan genç golcü, takımın çalışma temposunun çok üst düzeyde olduğunu savunarak "Bir tek ben değil, tüm ekip aynı tempoda ve istikrarlı çalıştı. Ben kendimi biraz daha iyi görüyorum.
Geçen yılla kıyasladığımda şimdi daha fazla birbirini tanıyan ve kaynaşmış bir ekip var." yorumunu yaptı. Transferlerin genel itibarıyla defans bölgesine yapılmasının hücum hattının yeterince iyi olmasından kaynaklandığını anlatan Bobo "Hücum gücümüz çok yüksek. Ama ben galibiyet gollerini herkesten daha fazla atacağımı iddia ediyorum." diyerek Beşiktaş'ta gol sorunu yaşanmayacağını belirtti.
Son Schalke maçında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisini tek forvet olarak düşünmesini de değerlendiren yıldız futbolcu şunları söyledi: "Benim için forvette kaç kişi oynamış önemli değil. Sonuçta tek ben de olabilirim arkadaşlarım da olabilir. Takımın sistemi hangisine uygunsa ben o şekilde sahada görevimi yaparım. Kaliteli bir hücum hattımız var ve forma için herkes rekabet etmek zorunda. Sonuçta sahada olacak ismi hocamız belirleyecektir." En büyük endişesinin sakatlık olduğunu, buna karşılık daha ilk kamp döneminden itibaren hiçbir oyuncunun sakatlanmamasının büyük bir moral olduğuna değinen Bobo, şöyle devam etti: "Takım içindeki en önemli tedirginlik sakatlıktı. Ancak kamp döneminde hiç ciddi bir sakatlık olmadı. Sakatlık yok, takımda huzur var. Bu da takım içindeki pozitif yönü ortaya çıkarıyor."

Avusturya'daki 2. kamp döneminde topla çalışmalara başladıklarına değinen Brezilyalı oyuncu, Schalke maçının iyi bir prova olduğunu kaydetti. Bobo, Alman ekibi karşısındaki futbolun pozitif olduğuna değinerek "Takım olarak bir taktik çerçevesinde oynadık. Takım oyunu artık iyice yerleşmeye başladı. Lig başladığında bu üst düzeyde olacak ve taraftarlarımız bundan keyif alacak." diye konuştu.

Beşiktaş'ın idmanı neşe içinde geçti
Beşiktaş'ta kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kavgasıyla başlayan gergin ortam yavaş yavaş yerini gülen yüzlere ve neşeli çalışmalara bıraktı. Dün sabah çalışmasında futbolcuların neşesi takım kimliğini ön plana çıkarttı. Kaynaşmanın üst düzeyde olmasında kaptanlar Matias Delgado ve Mert Nobre'nin çabaları, Holosko'nun sempatikliği, Rüştü'nün ağabeyliği ve Cisse'nin de tecrübesi önemli rol oynadı. Öte yandan Loipersdorf'taki ilk hazırlık maçında Schalke'yi 2-1 yenen Beşiktaş ikinci hazırlık maçını çarşamba günü İsrail'in Maccabi Haifa takımı ile yapacak. Ertuğrul Sağlam'ın bu karşılaşmada yedek ve genç futbolcuları daha yakından görmek için bu karşılaşmada oynatacağı ve as futbolcuları dinlendireceği öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS

Konu HandaN tarafından (29-07-2008 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir..
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla