Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 09:38   #62
mermi006
 
mermi006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberler doğru veya yalan ona bişey demiyorumda.. Bazı arkadaşlar ciddi ciddi futbolcuların bonservisleri için bu kadar etmez onun değeri budur diyolar ya onlara çok gülüyorum. Kime göre neye göre belirliyosun futbolcunun fiyatını?? Eğer bu kadar prof. san bu konularda burada ne işin var ?? Bide küçük takım topcusu büyük takım topcusu bunuda neye göre kime göre belirliyosun.. Topuzu büyük takımda izledinmide karar veriyosun buna ?? Veya büyük takımlardan büyük takım topcusu aldın kan tutmadı veya adamın kötü bir zamanına denk geldi başarılı olamadı bu adam küçük takım topçusumu yani?? Bazı şeyleri ne kadar çok biliyoruz yav.

Maşallah hepimizin içinde birer Mourinho girmiş futbolcudan tut taktiğinden çık herşeyi biliyoruz. Hepimiz profesyonel bir yönetici veya başkanız futbolcunun değerini biz biliyoruz.. Ama yöneticiler başkanlar t.direktörler bu işlerden hiç anlamıyor. Biz neymişiz be. Elele verip bu klüpmü alsak bizde ne yapsak eminim bu kadar bilgiyle dünyanın en iyi takımını kurarız değilmi arkadaşlar ???
futboldan anlamamak için gerizekalı olmak gerekir milli takımdaki oyunları yeter kardeş milli takımdan daha buyuk takımmı var o kaç kere oynadıysa hiç etkili olamadı sıradan avrupa maçlarında üstelik.... türkiyede kayseride başarılı olur ancak ayhan orneği var burak yılmaz örneği var ibrahim akın örneği var yusuf örneği var ceyhun örneği var bu adamlarda iyi futbolcuydu belki ama buyuk takımlarda oynayamadılar silindiler gittiler gorunen koy kılavuz istemez...mehmet topuz beşiktaş değilde belki trabzonda başarılı olabilir.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
mermi006 Ofline   Alıntı ile Cevapla