Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 22:05   #24
havali_cocuk

havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Burcu_BJK1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hak kukuk yerini bulur...

arkadaşlar birçoğunuz biliyor benim polis çocuğu olduğumu ve 9 yıl karakol üstünde yaşadım...siz sanıyormusunuz ki hapis, nezaret hayatı rahat bir hayat??? sanıyormusunuz ki hiçbirşey yapmadan rahat rahat yatıp kalkıyorlar??? hayat Türk sinemasında gördüğünüz gibi tozpembe değil şükürki... onlar yaptıklarının bin katını çekiyorlar zaten orada. bırakın işkenceyi 4 duvar arasında yıllarca kalmanın ne demek olduğunu düşünün bu bile yeter.. Hiçbir hata / yanlış cezasız kalmaz.

İdam edilenler çok daha şanslı.
Canım arkadaşım ağzına sağlık o kadar güzel yazmışsınki sana eywallah demek istiyorum ama benim korkum ne biliyormusun şu af yasası, bilmem hatırlarmısın 7-8 yıl önce olmuştu sanırım.. Suç büyüklüğüne göre bakılmaksızın içerdekilerin çoğunu çıkartmışlardı sadece rant için, birkaç oy almak için..

Ve şunu da göz önünden geçirelim.. Gazetelerde yazmıştı hatırlarsın. Amerikan Konsolosluğu önündeki ölen teröristlerin kimliklerini araştırmışlardı ve birisi Afganistanda özel eğitim aldıktan sonra yakalanmış ve Amerika'nın (tam hatırlamıyorum) (G..... harfi ile başlıyordu sanırım hapishanenin ismi) orada 2 ay mı, 3 ay mı, 2 senemi, 3 senemi ne kapalı duvar arasında yatırmışlar) kimbilir senin dediğin gibi ne işkenceler gördü ve sonrada o shrefsizzzzz serbest bırakıldıktan sonra böyle bir saldırıda bulundu. Ya peki düşündün mü neden Amerika... Benim fikrim ve düşüncem birazda gıcıklığına, inadına yaptı bu eylemi. Zaten teröristin, kötü niyetli kişilerin, sapıkların dini imanı, hakkı, adaleti, iyisi yokki.. Onlar KÖTÜLÜĞE TAPIP, KENDİ YOLLARINDA ÖLÜMÜ GÖZE ALIYORLAR.

Eğer sen bu tarz sherefsizleri dışarıya salarsan tekrar aynısını yapar,

Kısacası senin savunduğunu
(İdam edilenler çok daha şanslı)
çürütüyor bu yaklaşım arkadaşım...
Yani bana göre idam edilenler bu yüzden çok fazla şanslı değiller...

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla