Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 05:29   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş günlüğü 30.07.2008

Beşiktaş günlüğü
Click the image to open in full size.

Arjantinli Delgado, teknik direktör Ertuğrul Sağlam´ın önümüzdeki sezon uygulamayı düşündüğü tek forvetli ve iki ön liberolu sistemin Beşiktaş´a uyduğunu ve bu sistemle oynadıkları Schalke 04 maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.
30.7.2008



Tek forvet çift ön libero
Arjantinli Delgado, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın önümüzdeki sezon uygulamayı düşündüğü tek forvetli ve iki ön liberolu sistemin Beşiktaş’a uyduğunu ve bu sistemle oynadıkları Schalke 04 maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Kaptan, “Alex ve Lincoln’le aramızda Arjantin-Brezilya savaşı yaşanmayacaktır. Çünkü savaş, bombaların atıldığı bir olaydır. Bizim yaptığımız ise sadece futbol oynamaktır” görüşünü dile getirdi.

Hedef 10 bin kombine satışı
İnönü Stadı konusunda yönetimden hala her kafadan ayrı bir ses çıkarken, kulüp bin 650’lerde kalan satışları 10 bine çıkarmak için harekete geçti. Schalke 04 galibiyetinden sonra alımlarda biraz hareketlilik yaşandığı ancak sonra yine durma noktasına geldiği belirtildi. Bu arada 5 Ağustos’ta bitecek kampın ardından futbolcuların katılımıyla yeni sezon formalarının tanıtılacağı belirtildi.

Sivok’tan karavana
Yaklaşık 1 saat süren şut çalışmasında Filip Holosko, Nobre, Cisse, Bobo, Uğur ve Zapotocny bütün vuruşları gole çevirirken, yeni transfer Sivok ise hiç gol atamadı. Çek oyuncunun sadece bir şutu üst direkte patlarken, diğerleri kaleyi bile tutmadı.
Kartal gol olup yağdı
Şut çalışmasının ardından yapılan çift kale maçta gol yağmuru vardı. Birbirinden güzel goller teknik ekibi fazlasıyla memnun ederken, asıl sevindirici olay, 32 dereceyi bulan sıcağa karşın futbolcuların aşırı istekli olmasıydı. Sakatlıkları süren Delgado, Serdar Kurtuluş ve Can’ın katılmadığı sabahki çalışmada, Gökhan Zan düz koşu yaptı. Delgado, iki gün daha dinlenecek.

Batuhan idmanı yarıda bıraktı
Geleceğin golcüsü olarak gösterilen Batuhan Karadeniz, sağ üst adalesinde çekme olduğu için dün sabahki idmanı yarıda bıraktı. Ödem oluşmasını engellemek için hemen buz tedavisi yapılan genç futbolcu, daha sonra girdiği su dolu bidonda ilginç görüntüler sergiledi.

Karar kamp dönüşünde
Altay’ın kiralık olarak talip olduğu Aydın Karabulut ile Kocaelispor, Kasımpaşa ve Mersin’in renklerine katmak istediği Can Erdem konusundaki son karar kamp dönüşü verilecek.

Golcü Bobo hızla eriyor
Kamp öncesi 6.5 kilo fazlası olan Bobo, bir haftada 3 kilo vererek ideal durumuna hızla yaklaşmanın keyfini sürüyor. Sağlık ekibi, Brezilyalı golcünün her kamp öncesinde benzer sorunla karşılaştığını, ancak kolayca kilo vermesi nedeniyle bunun sıkıntı yaratmadığını açıkladı.

Engin: Fatih mümkün değil

Sinan Engin, Fatih Tekke olayıyla ilgili olarak, “Fatih, çok beğendiğim ve takımda her zaman görmek istediğim bir oyuncu. Ama daha geçen sezon UEFA Kupası’nı kaldıran bir takımın santrforu. Rusya’dan Fatih gibi oyuncuları almak da zordur. Çünkü adamların paraya ihtiyacı yok. O nedenle, görüşmemiz bile olmadı” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla