Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 05:39   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş şampiyon ben kralım

Slovak yıldız, "Atabildiğim kadar çok gol atmak istiyorum. Ama önemli olan takımın başarılı olması. Bu sezon için en büyük hedef Beşiktaş’ın şampiyon olması ve benim de gol kralı olmam" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ’ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Vestel Manisaspor’dan transfer ettiği Filip Holosko, Türkiye’ye geldiğinde en büyük hedefinin, Üç Büyük kulüpten birinde oynamak olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezonun devre arasında istediğim kulübe transfer oldum. Artık hedeflerim daha da yükseldi. Hem burada hem de Avrupa için daha büyük hedeflere bakabiliyorum. Bonservis bedelimin çok konuşulduğunu biliyorum.

Vestel Manisaspor beni kaybetmemek için büyük bir rakam istemişti. Ancak son altı ayda ortaya koyduğum performans ile bu parayı hak ettiğimi düşünüyorum. Geçen sezon Beşiktaş forması ile iyi oynadım. Artık bu takımın bir parçası olan bir futbolcu gibi hissettiğim için geçmişte benim için ödenen bonservis bedelinin konuşulmasına gerek yok. Ben de artık Nouma gibi Beşiktaş’ta idol olmak istiyorum" dedi.

Delgado doğru tercih

Golcü futbolcu Beşiktaş’a transferinden sonra diğer büyük hedefi olan Avrupa’da futbol oynamak için kesin bir süre veremediğini ifade ederek, "Ben Avrupa’ya transfer olup olmayacağım konusunda bir süre veremem. Böyle bir olayın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kadere ve Tanrı’ya bırakıyorum." Holosko, Türkiye’ye gelmeden önce formasını giydiği Slovan Liberec’de şampiyonluk yaşadığını ancak Beşiktaş’ın daha büyük bir kulüp olduğunu vurgularken, Delgado’nun kaptan olmasının iyi bir tercih olduğunu ifade etti.

Hedefim 16 goldü

Slovak oyuncu geçen sezon 16 gol hedefi olduğunu ama 15 gol attığını hatırlatarak şöyle konuştu: "Geçtiğimiz sezonun başında kendime hedef olarak 16 gol atmayı belirlemiştim. Ancak 15 golde kaldım.

Bu sezon öncesi bir rakam verirsem ve sezon sonu bu rakamın altında kalırsam kendimi kötü hissederim. Atabildiğim kadar çok gol atmak istiyorum. Tabi ki önemli olan benim kaç gol attığım değil, takımın başarılı olması. Ama bu sezon için en büyük hedef Beşiktaş’ın şampiyon olması ve benim de gol kralı olmam."
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla