Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 12:33   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Turkcell kendini savundu: en ucuz tarife bizde

Turkcell EN UCUZ tarife bizde


Click the image to open in full size.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Develioğlu, GSM şirketleri arasında en ucuz konuşma tarifesinin kendilerde olmasına karşın ‘en pahalı’ operatör olarak algılandıklarını belirterek, “Kendimizi iyi ifade edememenin mağduriyetini yaşıyoruz” dedi.

GSM oparatörleri arasında en ucuz konuşturma konusunda rekabet tam gaz sürerken, Turkcell'in bu konuda 'mağdur' olduğu ortaya çıktı. Halk arasında 'en pahalı Turkcell' algısının dilden dile dolaşması üzerine, Turkcell, dün rakiplerinin fiyatları ile kendi fiyatlarını kıyaslayan bir basın toplantısı düzenledi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, her alanda müşterilere en iyi fiyatı kendilerinin sunduğunu belirterek, "Turkcell'den daha uygunu yok" iddiasında bulundu. Rakipleri Avea ve Vodafone'un tarifleri ile kendi tarifelerini kıyaslayan Develioğlu, "Bizim tarifelerimiz çok uygun. Ancak halk arasında pahalı olduğumuz yönünde algı farkı var. Bir mağduriyetimiz söz konusu" dedi.

NİYET SAVAŞ DEĞİL
Rakiplerinin fiyatları ile kendi fiyatlarını bir basın toplantısı ile açıklamanın bir 'savaş' anlamı taşımaması gerektiğini vurgulayan Develioğlu, şöyle devam etti: "Çok avantajlı tarifeler sunmamıza rağmen kendimizi ifade edemedik. Yani ifade mağduriyeti yaşıyoruz. Yaşadığımız mağduriyeti anlatmanın yolu diğer operatörlerin fiyatlarıyla kıyaslamak ve ucuz fiyatların Turkcell'de olduğunu göstermek. Amacımız sektörü aşağı çekecek fiyat savaşlarını başlatmak değil."

RAKAM VEREMİYORUZ
Turkcell'in 35 milyona yakın abonesi bulunduğunu ve bu abonelerin büyük bölümünün geçen yıl ekim ayında piyasaya sürülen 5 farklı tarifeden yararlandığını vurgulayan Develioğlu, gazetecilerin "Hangi tarifede ne kadar aboneniz var" sorusuna cevap vermekten kaçındı. Develioğlu, "Tarifelerdeki abone sayımızı 'ticari sır' gerekçesi ile söyleyemeyiz. Bu tür bilgilerimizin rakiplerimizin eline geçmesini istemiyoruz" şeklinde konuştu.

50 MiLYON DOLARLIK FAYDA SAĞLADIK
Lale Saral Develioğlu, nisanhaziran 2008 döneminde gençtrkcll'in gerçekleştirdiği marka işbirlikleri ile 1 milyon 560 bin ücretsiz sinema bileti dağıtıldığını, Mc Donalds's'tan 4.2 milyon ücretsiz menü alındığını, giyim kampanyası dahilinde de gnçtrkcll'liler tarafından 640 bin kez indirimli alışveriş yapıldığını söyledi. Develioğlu, İşTcell'in THY ile yaptığı işbirliğinden 1,5 ayda 280 bin müşterinin faydalandığını ve 60 milyon mil dağıtıldığını, Shell kampanyasından 280 bin kişinin yararlandığını, İşTcell'lilerin giyim kampanyasında 2,5 ayda 2,6 milyon YTL'lik alışveriş yapıldığını kaydetti. Develioğlu, kasım ayından bu yana gnçtrkcll marka işbirlikleriyle 2 milyon kişiye 50 milyon dolarlık fayda sağladıklarını ifade etti.

TÜRKiYE’Yi SARDIK SIRA BiNA İÇLERİNDE
Lale Saral Develioğlu, Turkcell'in Türkiye'nin yüzde 99.4'ünü kapsama altına aldığını söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin bina içi kapsama alanı olduğunu vurgulayan Develioğlu, "Bazı büyük alışveriş merkezleri ve büyük binaların içlerinde kapsama alanı sorunu yaşanıyor. Önümüzdeki dönem buna ağırlık vereceğiz. Bina içlerinde kapsanmayan yer kalmayacak. Özellikle kapalı alanları kapsama alma konusuna odaklandık" diye konuştu. Lale Saral Develioğlu, Turkcell'in 'bedava cep telefonu' uygulamasını uzun süredir fazla dillendirmeden bayileri kanalı ile gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Bugün
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Konu aLeN tarafından (30-07-2008 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir..
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla