Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2008, 15:25   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'den özür diledi





İbrahim Toraman, Yıldırım Demirören ile görüşerek, yaşanan kavgadan dolayı özür diledi.

Beşiktaş'ta takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile Avusturya kampında yaşadığı kavganın ardından kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Toraman, bugün kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile görüşerek, olaydan dolayı özür diledi.

İbrahim Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan sonra başkan Yıldırım Demirören ile bir araya gelemediğini ifade ederek, ''Bugün kısa bir görüşmemiz oldu. Olaydan dolayı üzgün olduğumu belirttim, özür diledim. Başkanımız bana olumlu veya olumsuz bir şey söylemedi'' dedi.

Beşiktaş'tan ayrılmayı istemediğini belirten deneyimli futbolcu, ''Olmaması gereken, üzücü bir olay yaşandı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Böyle bir olay yüzünden Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum. Burası benim yuvam ve burada kalmak istiyorum'' diye konuştu.

Menajerinin, İspanya'nın Osasuna kulübünden bir transfer teklifi geldiği yönünde kendisini bilgilendirdiğini kaydeden İbrahim, ''Ben Beşiktaş'ta kalmaktan yanayım'' dedi.

Bu arada, İbrahim Toraman'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde konuyla ilgili basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla