Alıntı:
mrtblt´isimli üyeden Alıntı
bende onu anlamıyorum küfür edilmesi hoşunamı gidio...demişsinki maçlarda ediyoruz maçda hakeme tepkimiz oluyo hakem orada bisi yapmasa biz küfür edermiyiz ama orda bişey yoq .... herkezin kendi tercihi haklısın küfürden hoşlanıyosan sana nasıl küfür ederlerse öle düşün bide... o film i 7 den 70 e herkes izledi ama birde 15 14 13 12 11 yaşındaki çocuklara bak herkes küfür ediyo özeniyolar we özendikleri kişiye bak RECEP İWEDİK sence bu hoş bişeymi recep iwedike özenmek işsiz güçsüz birisi olması argo konusması çok özenilcek birisiyse sen ona benze... |
hoşuma gitmesiyle ne alakası var kardeşim ben toplumun gerçeklerinden küfüre olan eğilimden bahsediyorum sen bana hoşuna gidiyo diyosun küfür kimin hoşuna gidebilir böyle bişey olabilir mi?maçlarda hakeme küfür ediyosun o tepki oluyo, recep küfür edince, vay iğrenç adam ! diyosun küfür zaten başlı başına bi tepkidir.. kendinle çelişiyosun yapmayın bunu gerçekleri görün artık..recep küfür ediyor çocuklar etkileniyo özeniyo diyosun artık internet çağındayız bu yaştaki çocuklar neler yapıolar bi bilsen bırak küfür etmeyi üstüne üstlük birde kurtlar vadisi izleyip elinde oyuncakta olsa silah tabanca ile biraz daha ergen çocuklar çakı,kelebek.kuru sıkı hatta silahla artis artis sokaklarda geziyo bence esas mesele bu esas tehlike bu ... üstüne basa basa söylüyorum bu recep ivedik meselesini çok fazla abarttınız kabul ediyorum recep boş bi film ama komik bi film ben gülmeye gittim 10 kere falan izledim ve her seferinde gülüyorum (ben seviyesizim yaa,küfürden hoşlanıyorum ya ondandır) hepinize seviye dersi veririm ben..bu filmde abartılack kadar küfür yok argo kelimeler var..küfürle argo arasında ki farkı gözden kaçırıyosunuz..