Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 13:55   #1
mypatxah
alayına gider
 
mypatxah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon8 Katil Emre kahraman Emre oldu!

Fenerbahçe taraftarının sevgi gösterisinde bulundukları Emre'ye, bakın bir zamanlar nasıl tezahurat yapıyorlardı...
Emre Belözoğlu, adeta sarı lacivertli taraftarın yeni sevgilisi oldu, taraftar onu bağrına bastı. Ancak, bir süre önce aynı taraftar, yaşanan trafik kazası sonucu bir çocuğun ölümüne neden olan Emre'ye katil diyorlardı...

Henüz hayatının ve futbolunun üst noktasında olan yıldız oyuncu, 2001 yılında karşıdan karşıya geçmekte olan Kadir Çetin adlı bir çocuğa çarpmış ve çocuğun ölümüne sebep olmuştu. Bu olayın üzüntüsünden kurtulamayan, kaza dahi olsa bir insanı öldürmekten dolayı büyük bir üzüntü yaşayan Emre, acılı aileyi kendi ailesi olarak kabul etmiş ve her türlü yardımda bulunmuştu.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN ÇİRKİN PANKART

Ancak bu durumdan faydalanmak isteyen ve futbolu çirkinleştirmek isteyen Fenerbahçe formalı taraftarlar Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta "Katil Emre" diye pankart açmıştı. Ayrıca maç girişi ve çıkışında bu acı olayı protesto etmiş, genç oyuncunun bir katil olduğunu maç boyunca attıkları tezahüratlarla dile getirmişlerdi.

VE ŞİMDİ

Ve yılların "Katil Emre'si" döndü dolaştı, Aziz Yıldırım'ın uğraşları sonucu Fenerbahçe forması giydi. Sanki bu pankartları hiç açmamış olan tribünler ise oyuncuyu adeta bağrına bastı bir evladı kabul etti. Hatta durum o kadar ilerledi ki 'Emre bitti, sıra Arda'da' pankartıyla Galatasaray'ı kızdırmayı dahi ihmal etmediler.

Kaynak: www.sporpostasi.com
__________________

Click the image to open in full size.
mypatxah Ofline   Alıntı ile Cevapla