Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 17:45   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yetmedi! Bir de Roman Pavlyuchenko!

Yetmedi! Bir de Roman Pavlyuchenko!

Ada'nın güzide ekiplerinden Tottenham Hotspurs, Blackburn Rovers'dan 21 milyon avroya kadrosuna kattığı David Bentley transferinden sonra hız kesmiyor.
BBC'nin haberine göre Spurs EURO 2008'de ön plana çıkan Spartak Moskova'nın 26 yaşındaki Rus forveti Roman Pavlyuchenko için ciddi girişimler içinde. Roman Pavlyuchenko'nun bonservisinin 18 milyon avro civarında olduğu belirtilirken, bir başka Rus oyuncu Andrei Arshavin'in de düşünüldüğü ifade ediliyor.
Spurs'te teknik adam Juande Ramos'un 55 milyon avroluk transfer bütçesinde kalan miktarı bu ikiyi oyuncuya ayıracağı ve futbol dünyasında büyük çaplı bir depreme yol açacağı öne sürülüyor. Gelişmelerin iddia kelimesinden sıyrılıp kabul edilen ciddi görüşmeler olması ise Kuzey Londra ekibinde taraftarları büyük bir coşku ve heyecan içine sokmuş durumda. Geovani Dos Santos, Luka Modric, Heurelho Gomes ve David Bentley'i kadrosuna katarak Ada'da yaz döneminin yıldızı olan Tottenham, Liverpool'a 23 milyon avro karşılığında Robbie Keane'i satmıştı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla