Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2008, 22:56   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saat saat Türkiye gündemi..

Click the image to open in full size.

Saat saat Türkiye gündemi..

1- Yüksek Askeri Şura, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda toplanacak. (Saat: 09.30)

- Şura üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret edecek. (Saat: 11.15)

2- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı ve Türkiye Perinatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Cihat Şen ve Opr. Dr. Ercüment Cengiz'i Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (Saat: 15.00/16.00)

3- Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu, Ankara'da, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Afrika Tarımsal Kalkınma Programı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. (Saat: 09.30)

4- Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Muğla'da temmuz ayı ihracat rakamlarının açıklanacağı Türkiye İhracatçılar Merkezinin basın toplantısına katılacak, Valiliği, Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat: 10.30/10.00/12.00/12.30)

5- Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Düzce Adalet Sarayının açılışını yapacak, Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat: 11.00/16.00)

6- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kırklareli'nde Vali Hüseyin Avni Coş'u, AK Parti İl Başkanlığını ve esnafı ziyaret edecek. Eroğlu, Valilik Toplantı Salonu'nda yapılacak İl Koordinasyon Toplantısına da katılacak. (Saat:11.00/16.45 )

7- Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Sakarya Sapanca'da yapılan ''Esnaf ve Sanatkarlar Strateji ve Değişim, Dönüşüm ve Destek Eylem Planı'' çalışmaları kapsamında arama konferansına katılacak. (Saat: 10.00)

8- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, ''TİKA Afrika Tarımsal Kalkınma Programı''nın Ankara'da düzenlenen ilk toplantısına katılacak. (Saat: 09.30)

9- Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu yönetim kurulu olağanüstü toplantısı, kurumun Viyana'daki merkezinde yapılacak.

- Toplantının gündeminde Hindistan'ın sivil amaçlı nükleer tesislerini denetime açması konusu ilk sırada yer alıyor.

10- Dünyada tam güneş tutulmasını bir milyar kişi izleyebilecek.

- Tutulma, TSİ 12.30'da Kanada'nın kuzeydoğusundan başlayarak, Grönland'ın kuzeybatısı, Kuzey Kutup Denizi, Sibirya, Moğolistan ve Çin üzerinde ilerleyecek.

11- Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde güvenlik güçlerine açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol'un cenazesi Çorum'da toprağa verilecek.

12- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 77. İzmir Enternasyonal Fuarına ilişkin hazırlıklarla ilgili basın toplantısı yapacak. (Saat: 11.00)

13- Toplantı...

- Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, elektrik zammının iptaline ilişkin açacakları davaya ilişkin Danıştay'ın önünde basın açıklaması yapacak. (Saat: 11.00)

14- Futbolda, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ile UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçlarının kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekiliyor. (Saat: 13.00/14.00)

15- Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'na İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda devam ediliyor.

- Şampiyonanın dördüncü gününde, bayanlar 48, 55, 63 ve 72 kilolarda madalyalar sahiplerini bulacak.

16- Profesyonel futbol liglerinde yer alan takımların transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları izleniyor.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla