Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 11:25   #1
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş forum adaya düşerse bölüm 3 !!!

Ekipte işler iyi gitmemekteydi… Bir gün içinde ekip revire dönmüştü sanki…Burcu’nun durumu ciddiyetini korurken önce ki gün kurtarılan seyyah ve mehlika’ nın durumu da iyi sayılmazdı.. En son havalı’ nın geçirdiği rahatsızlık ise ekibin moralini alt üst etmişti… LL

Köyün Delisi : Havalı’ ya ne oldu şimdi yaa… Bu kadar derdimiz varken bir de havalı tuz biber oldu diğerlerinin üstüne…LL

Tuba_hayat_bjk : Şu an da kimse bunu bilmiyor…

Alpler Abla : Tamam hepimizin morali bozuldu ama neler yapabileceğimize bakalım…Blackeagle sen havalının neyi olduğunu anlayabilecek misin ? Bizde mehlika ve seyyah’a bakalım… Sheker burcu ne durumda …

Sheker : Siz gittik den sonra burcu’ nun ateşi çok yükseldi… Sayıklamaya başladı hatta… Bende soğuk suyla sürekli yüzünü ovuşturdum deniz kıyısında götürüp…. Şimdi ateşi iyi sayılır ….

Sevil1903 : İyi yapmışsın sheker…

Semra : Burcu iyiyse diğerleriyle ilgilenelim hemen… Mehlika ve seyyah muhtemelen çok su yutmuşlardır… Ters çevirip ciğerlerine dolan suyu çıkarmamız lazım…Havalı ile kim ilgilenecek ?

O sırada blackeagle_80 havalı ile ilgilenmeye başlamıştı… Havlalı’ nın dudaklarında morluklar meydana gelmiş ve nefesinde ise düzensizlikler fark ediliyordu… Blackeagle_80 çok sinirlenmişti bu duruma…. Semra ise mehlika ve seyyah’ ın nabızlarını kontrol edip göğüs altlarına masaj uygulamaya başladı… Sevil1903’ de semra’ ya yardım etmeye başladı…

Tuba_hayat_bjk : Ne oldu black kızgın görünüyorsun…

Blackeagle_80 : Buradan çıkarken o kadar açıklama yaptım… Nefesinizde daralma olacak olursa hemen su yüzeyine çıkın diye yeteri kadar oksijen almazsa şoka girebilir diye ... ama maalesef havalı bunu uygulamamış:.. Nasıl böyle bir şey yapar anlamıyorum… kurtaracağımız 2 şey hayatından daha mı değerli sanki LL

Alpler Abla : Tamam black sakin ol bu durumda ne yapacağız onu düşünelim…

Blackeagle_80 : Yapılacak şey belli… Oksijen tüpü gerekiyor … ciğerleri şu anda oksijen olmadığı için yanıyordur… Gemiden oksijen tüpü almıştım ben… Bottan onu çıkarır mısın ikibirabirçerez…

İkibirabirçerez : Tamam bakıyorum hemen…

Alpler Abla : Bravo black nerden aklına geldi oksijenli tüp almak ….

Blackeagle_80 : Geminin içine girdiğimde kaptan kamarasına girdim… Orda görmüştüm alayım dedim…

Semra : Senin işin bittiğinde bize de gerekecek oksijenli tüp…

Blackeagle_80 : Tamam bittiğinde veririm arkadaşım…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...

Konu Akdora tarafından (01-08-2008 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir..
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla