Blackeagle_80 : İstesen de gelmem zaten… Semra : Ama yalnız kalmana gönlüm razı gelmez… Gelmek istersen gel iyi tarafıma denk geldin yoldaşım yine JJ…. Blackeagle_80 : Pek düşünceli gördüm seni… Kırdın kalbimi sen oynamıyorum seninle…birde kokteyl yapacakmış şuna bak ya… ( Ben gösteririm o kokteyli sana J der gibi bir bakış atar ) Semra : hem bak sana da meyveli kokteyl de yaparım.. JJ Blackeagle_80 : Meyveli kokteyl mi ??? Semra : Evet sevmez misin yoksa ?? Blackeagle_80 : Çok severim yaa…. O nasıl söz… Tamam o zaman onur konuğun olarak gelirim kokteyl sözünü de unutma JJ Hem kokteyli nasıl yapacaksın merak ettim ? Semra : Tamam yoldaşım seni mi kıracağım … Gel ne olursan ol gel… J kokteyl işini sen bana bırak… Yaparım bir şekilde JJ Sheker : Eee hani şekerlerim nerde benim… alacaktınız söz vermiştiniz… Alpler Abla : Evet geyik etinin yanında kullanacaktık ne yaptınız… ? Earthquaker : Ben almıştım şortumun cebinde… Adayı inlettiniz yaa şeker şeker diye diye JJ Sheker : Hey yoooooo !!!! Unuttunuz sandım ya….: Komaya girecektim artık şeker yok diye JJ Alpler Abla : O nu geyikle birlikte yiyeceğiz sheker unutun mu yoksa ? Sheker : Ya ablam ya bir tanesinin tadına baksam n’ olur !!! Alpler Abla : Earthquaker ver bakalım şu şekerleri bana…. Earthquaker : Buyur ablacım…. (Sheke r’ in yüzünden düşen bin parçaydı sanki ) Alpler Abla : Evet şekerler emin ellerde artık… Sheker : Çok kötüsün abla… Altı üstü 1 tane şeker istedim çok mu sanki LLL Alpler Abla : Hahahaha…. Hemen de yedin değil mi ? Buyur canım şakaydı sadece J Sheker : Yaa abla gerçekten çok kötüsün yaa J Süründürmesen olmazdı değil mi JJ Alpler Abla : Olmazdı canım…. J Şimdi mehlika , seyyah ve havalı tamam peki burcu için başka ne yapmamız gerekecek… Semra : Şu an itibariyle bol bol sıvı ve vitamin takviyesi yapmamız gerekecek… bunun haricinde istirahat edecekleri yataklar lazım…. |