Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 11:26   #4
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Explorer : Biz erkekler o zaman kalacak yer hazırlığı için bir şeyler yapmaya başlayalım… O malzemeleri aldığımız çok iyi olmuş gerçekten…

Alpler Abla : Aferin çocuklar sizlerden de bunları beklerdim zaten. JJJJ

Metin : Adanın içlerinden kesebildiğimiz kadar sırık keselim..Onlarla neler yapabileceğimize bakarız ardından…

İkibirabirçerez : Yanımıza çekiç, balta,Testere, çivi ve ip alalım… Bir sedye gibi bir şeyler yapar sırıkları onlarla taşırız böylece …

Eartquaker : Dostum sende de ne beceriler varmış yaa JJJ

Eartquaker, Explorer, Veysel.Blackeagle_80 ve Metin, İkibirabirçerez kalacak yer ayarlamak için adanın içlerinden sırık ve dal ayarlamak için gruptan ayrılacaklarken ;

Alpler Abla : Yanımızda biriniz kalsa iyi olur ..En iyisi veysel sen burada yanımızda kal… Hem oralarda dikkat edin, başınıza bir şey gelmesin yine ….

Veysel1903 : Tamam ablacım nasıl istersen…

Explorer : Ben black’e göz kulak olurum bu sefer JJJ ama black ters bir bakış atınca susar hemen ….

Blackeagle_80 : Sizin dilinize düşeceğime o kuyuda kalsaydım daha iyi olurdu herhalde …. L

Sevil1903 : Cilde iyi geliyor ya ondan kalayım diyorsundur… bizden ayrılamazsın sen yoksa canım J

Blackeagle_80 : Ondan o kadar emin olma arkadaşım… J Her an tekrar gidebilirim o bölgeye JJJ

Erkekler gruptan ayrıldıktan sonra bayanlar yemek hazırlığı ve burcunun tedavisi için bir şeyler yapmaya başlarlar…

Semra : Orada sargı bezi ve ağrı kesici vardı değil mi ?

Alpler Abla : Evet vardı ne yapacaksın…

Semra : Ağrı kesiciyi toz haline getirip sargı beziyle birlikte burcunun ayağına saralım… Ağrısını azaltmış oluruz böylece… Sen nasıl hissediyorsun Burcu kendini ?

Burcubjk : Isırılan yerde felaket bir ağrı var… Başımda çok kötü ağrıyor… biraz su alabilir miyim varsa ?

Köyün delisi elini burcunun kafasına destek olacak şekilde koyup Burcu’ ya suyu içirir…. Seyyah mehlika ve havalı ise hala uyanamamışlardı… Herkes ne zaman uyanacaklarını merak ediyordu…

Tuba_hayat_bjk : Gece nöbet tutsak mı acaba ? Acil bir şey olursa müdahale edebilelim…

Sevil1903 : Kesinlikle haklısın arkadaşım.. Hatta 2 kişi kalmalı bence…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla