Explorer : Biz erkekler o zaman kalacak yer hazırlığı için bir şeyler yapmaya başlayalım… O malzemeleri aldığımız çok iyi olmuş gerçekten… Alpler Abla : Aferin çocuklar sizlerden de bunları beklerdim zaten. JJJJ Metin : Adanın içlerinden kesebildiğimiz kadar sırık keselim..Onlarla neler yapabileceğimize bakarız ardından… İkibirabirçerez : Yanımıza çekiç, balta,Testere, çivi ve ip alalım… Bir sedye gibi bir şeyler yapar sırıkları onlarla taşırız böylece … Eartquaker : Dostum sende de ne beceriler varmış yaa JJJ Eartquaker, Explorer, Veysel.Blackeagle_80 ve Metin, İkibirabirçerez kalacak yer ayarlamak için adanın içlerinden sırık ve dal ayarlamak için gruptan ayrılacaklarken ; Alpler Abla : Yanımızda biriniz kalsa iyi olur ..En iyisi veysel sen burada yanımızda kal… Hem oralarda dikkat edin, başınıza bir şey gelmesin yine …. Veysel1903 : Tamam ablacım nasıl istersen… Explorer : Ben black’e göz kulak olurum bu sefer JJJ ama black ters bir bakış atınca susar hemen …. Blackeagle_80 : Sizin dilinize düşeceğime o kuyuda kalsaydım daha iyi olurdu herhalde …. L Sevil1903 : Cilde iyi geliyor ya ondan kalayım diyorsundur… bizden ayrılamazsın sen yoksa canım J Blackeagle_80 : Ondan o kadar emin olma arkadaşım… J Her an tekrar gidebilirim o bölgeye JJJ Erkekler gruptan ayrıldıktan sonra bayanlar yemek hazırlığı ve burcunun tedavisi için bir şeyler yapmaya başlarlar… Semra : Orada sargı bezi ve ağrı kesici vardı değil mi ? Alpler Abla : Evet vardı ne yapacaksın… Semra : Ağrı kesiciyi toz haline getirip sargı beziyle birlikte burcunun ayağına saralım… Ağrısını azaltmış oluruz böylece… Sen nasıl hissediyorsun Burcu kendini ? Burcubjk : Isırılan yerde felaket bir ağrı var… Başımda çok kötü ağrıyor… biraz su alabilir miyim varsa ? Köyün delisi elini burcunun kafasına destek olacak şekilde koyup Burcu’ ya suyu içirir…. Seyyah mehlika ve havalı ise hala uyanamamışlardı… Herkes ne zaman uyanacaklarını merak ediyordu… Tuba_hayat_bjk : Gece nöbet tutsak mı acaba ? Acil bir şey olursa müdahale edebilelim… Sevil1903 : Kesinlikle haklısın arkadaşım.. Hatta 2 kişi kalmalı bence… |