Alpler Abla : Bunu yemekte konuşuruz daha akşama vaktimiz var nasıl olsa… Sevil1903 : Ne yapacağız ve ateşi nasıl yakacağız… Metinde gitti diğerleriyle… Semra : Ben hallederim ateş işini… Alpler Abla : Semra sende maşallah Hızır gibisin…. J Semra : Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmalı… Sheker : İçinizde en az işe yarayan benim herhalde… L Tuba_Hayat_bjk : O nasıl söz öyle hiç olur mu…. Alpler Abla : Evet duymayayım bir daha öyle bir şey sakın… !!! Sheker : Tamam bir daha demeyeceğim J Sevil1903 : Yemek pişirirken tencereleri neyin üstünde tutacağız ? Ocağımız yok çünkü.. Sheker : Deniz taşı bulursak düz ve büyük olanlardan üstüne yerleştirebiliriz sanırım... Sevil1903 : Hadi gel birlikte bulalım o taşlardan … Veysel1903 : Bende sizinle gelebilir miyim ? Alpler abla onaylar gibi bakınca Sevil,Sheker ve Veysel denizden taş toparlamaya giderler…Alpler Abla, Semra, Köyün delisi ve tuba ise yemek hazırlıklarına başlarlar… Alpler Abla : Salata , pilav ve şu jambondan bir yahni yapalım bu akşam için ne derseniz ? Köyün Delisi : Evet çok iyi olur… Balık yemek den fenalık geçireceğiz artık… Sevil, Sheker ve Veysel denizden taşlarla birlikte gelince diğerlerine yardımcı olmak için yanlarına giderler… Sevil1903 : Biz nasıl yardım edebiliriz size ? Alpler Abla : Sen şu taşları ocak olacak şekilde ayarlayabilir misin ? Tam bu sırada seyyahın gözlerini açtığını fark eden sheker hemen yanına koşar… Peşinden de diğerleri gelir… Seyyah : Nerdeyim ben….? Alpler Abla : Seyyah biziz forumdakiler tanımadın mı ? Semra : Sanırım şok halinde kendine tam anlamıyla gelsin tanıyacaktır… Seyyah : Siz kimsiniz ? ben neden buradayım ? kim kurtardı beni ? Varsa su içebilir miyim ? |