Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 11:27   #6
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Semra : Al bakalım şu suyu iç seyyah… Kendini de çok yorma … Kendine iyice gel gücünü topla konuşuruz hepsini tamam mı arkadaşım….

Seyyah : Peki , teşekkür ederim herkese ….

Alpler Abla : Allaha şükürler olsun seyyah kendine gelebildi ….

Diğer tarafta ise black,Explorer, Metin, Eartquaker ve ikibirabirçerezin olduğu grup ellerinde sedyelerle taşıdıkları uzun sırık ve yapraklarla gruba doğru geldiler…

Alpler Abla : Çocuklar ne yapmışsınız ? Adada ki bütün ağaçları mı doğradınız JJJ

Metin : Yok ablacım sadece 3-4 tanecik kestik JJ

Alpler Abla : Ben ağaçların kesilmesine karşıyım ama ne yapalım mecburuz artık şu durumda….Semra mehlika’ ya da bakabilir misin ? Daha kendine gelmemesi garip değil mi ?

Semra : Tamam bakarım ablacım hemen….

Alpler Abla : Metin şu ateş olayını halledebilir misin yine canım… ? Ama dur ya çakmakta vardı malzemelerin arasında…. J İyice bunamaya başladım sanırım JJJ

Metin : Estafurullah ablacım o nasıl söz… Bu kadar olaydan sonra kimin aklı başında kaldı ki JJ

Semra mehlika ile ilgilenirken diğerleri sofrayı kurmaya başlamışlardı… Alpler ablanın yaptığı yemekler herkesi mest etmişti…

Sevil1903 : Bir gün ıssız bir adaya düşüp böyle yemek yiyeceğimizi söyleselerdi alay ettiklerini düşünürdüm ama demek her şey olabiliyormuş JJ

Köyün delisi : hayat bu bir gün bakmışsın Paris de yemektesin birde bakmışsın ıssız bir ada da böyle bir yemek yemişsin ….

Earthquaker : Anlaşılan sen Paris de çok yemek yedin köyün delisi JJJ

Köyün delisi : Edebiyatı bilir misin earthquaker ? Örnekleme nedir bilir misin sen ???

Earthquaker : Hemen de ciddileşme arkadaşım yaa …. Biraz gırgır olsun dedik kötü mü ?

Köyün delisi : Sen benimle dalga geç sonra da gırgır yaptım de ne ala iş… LL

Blackeagle_80 : Bu kadar alınganlık yapma köyün delisi bak bana çamura düştüğümde hepiniz dalga geçtiniz benimle bir şey dedim mi ? Hayır… Şurada birbirimizi kırarak mı geçireceğiz günlerimizi…. Biraz gevşek olmak lazım….

Köyün delisi : Haklısın özür dilerim earthquaker …Fazla abarttım sanırım…

Earthquaker : Sende kusura bakma arkadaşım hepimizin sinirleri çok yıprandı şu sıralar düşüncesizlik ettim …

Alpler abla : Tamam olayı tatlıya bağladığımıza göre biraz dinlenelim artık çocuklar … Sonra şu getirdiğiniz sırıklarla kulübe tarzı bir şeyler yaparız artık….

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla