Semra : Al bakalım şu suyu iç seyyah… Kendini de çok yorma … Kendine iyice gel gücünü topla konuşuruz hepsini tamam mı arkadaşım…. Seyyah : Peki , teşekkür ederim herkese …. Alpler Abla : Allaha şükürler olsun seyyah kendine gelebildi …. Diğer tarafta ise black,Explorer, Metin, Eartquaker ve ikibirabirçerezin olduğu grup ellerinde sedyelerle taşıdıkları uzun sırık ve yapraklarla gruba doğru geldiler… Alpler Abla : Çocuklar ne yapmışsınız ? Adada ki bütün ağaçları mı doğradınız JJJ Metin : Yok ablacım sadece 3-4 tanecik kestik JJ Alpler Abla : Ben ağaçların kesilmesine karşıyım ama ne yapalım mecburuz artık şu durumda….Semra mehlika’ ya da bakabilir misin ? Daha kendine gelmemesi garip değil mi ? Semra : Tamam bakarım ablacım hemen…. Alpler Abla : Metin şu ateş olayını halledebilir misin yine canım… ? Ama dur ya çakmakta vardı malzemelerin arasında…. J İyice bunamaya başladım sanırım JJJ Metin : Estafurullah ablacım o nasıl söz… Bu kadar olaydan sonra kimin aklı başında kaldı ki JJ Semra mehlika ile ilgilenirken diğerleri sofrayı kurmaya başlamışlardı… Alpler ablanın yaptığı yemekler herkesi mest etmişti… Sevil1903 : Bir gün ıssız bir adaya düşüp böyle yemek yiyeceğimizi söyleselerdi alay ettiklerini düşünürdüm ama demek her şey olabiliyormuş JJ Köyün delisi : hayat bu bir gün bakmışsın Paris de yemektesin birde bakmışsın ıssız bir ada da böyle bir yemek yemişsin …. Earthquaker : Anlaşılan sen Paris de çok yemek yedin köyün delisi JJJ Köyün delisi : Edebiyatı bilir misin earthquaker ? Örnekleme nedir bilir misin sen ??? Earthquaker : Hemen de ciddileşme arkadaşım yaa …. Biraz gırgır olsun dedik kötü mü ? Köyün delisi : Sen benimle dalga geç sonra da gırgır yaptım de ne ala iş… LL Blackeagle_80 : Bu kadar alınganlık yapma köyün delisi bak bana çamura düştüğümde hepiniz dalga geçtiniz benimle bir şey dedim mi ? Hayır… Şurada birbirimizi kırarak mı geçireceğiz günlerimizi…. Biraz gevşek olmak lazım…. Köyün delisi : Haklısın özür dilerim earthquaker …Fazla abarttım sanırım… Earthquaker : Sende kusura bakma arkadaşım hepimizin sinirleri çok yıprandı şu sıralar düşüncesizlik ettim … Alpler abla : Tamam olayı tatlıya bağladığımıza göre biraz dinlenelim artık çocuklar … Sonra şu getirdiğiniz sırıklarla kulübe tarzı bir şeyler yaparız artık…. |