Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 11:28   #7
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Forum adada hayatlarını bir şekilde sürdürmeye çalışırken Beşiktaş Forumunda ise arkadaşlarından haber alınamaması nedeniyle büyük bir korku vardı… Herkesin kafasında ki tek düşünce ise bir an önce arkadaşlarının yerlerini bulmak ve onların tekrar geri getirilmesiydi…Die_4_You, Gülname,Ozzy1903 ve Psimist arasında şu konuşmalar geçiyordu…

Ozzy1903 : İnşallah başlarına kötü bir şeyler gelmemiştir…Yoklukları nasılda belli !!!

Gülname : Kötüyü düşünmemeliyiz şu anda neler yapabilir onları nasıl bulur ve geri getirebiliriz bunları düşünelim…

Ozzy1903 : Önce geminin rotası üzerinde meydana gelmiş herhangi bir olay var mı yok mu bunu araştırmalıyız…

Psimist : Tamam da bunu nasıl yapabiliriz ki… Küçük bir gezi değildi ve gittikleri gemi de öyle herkesin merakla takip ettiği bir gemi değildi sonuçta…

Die_4_You : Geziyi organize eden firmayla mı görüşsek ?

Gülname : Hangi firma olduğunu bilen var mı içimizde ?

Die_4_You : Ben bilmiyorum…

Ozzy1903 ve Psimist de başlarını bilmiyorlarmış gibi salladılar….

Ozzy1903 : Geminin demir aldığı limana gidip oradan bilgi mi alsak ne dersiniz ?

Die_4_You : Çok iyi fikir daniel… Hiç vakit kaybetmeyelim hemen limana gidiyoruz…

Gülname : Beşiktaş iskelesinin oradan kalkmıştı değil mi gemi ?

Psimist : Evet Beşiktaş iskelesinden kalkacağını söylemişti Seyyah…

Kurtarma ekibi hep birlikte bir taksiye binip Beşiktaş İskelesine doğru giderler… Oradan birkaç kişiyle konuşup bilgi almaya çalışacaklardı…

Gülname : İyi günler amca J Bir şey sorabilir miyim ?

Amca J : Buyur de gızım ne diyecektin ? Bu arada ben rüştü … Bana rüştü emmi diyebilirsin…

Gülname : Peki rüştü emmi J… Bizim bundan yaklaşık 2 hafta önce arkadaşlarımız buradan bir gemiyle dünya turuna çıkmışlardı … Ama arkadaşlarımızdan ne zamandır haber alamıyoruz da… Biz de o geminin ismini öğrenmeye çalışıyoruz ki ne olduğunu öğrenebilelim…

Rüştü emmi : Anladım gızım… Sen bizim Yusuf Yusuf kaptanın gemiylen çıkan grubu soruyon demi gızım ….

Psimist : Yusuf Yusuf kaptan mı JJJ

Rüştü emmi : Tabi o geminin 2 tane kaptanı var gızım ikisinin de ismi Yusuf …

Psimist : Af edersin rüştü emmi öyle düşünmemiştim… JJ:

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla