Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 18:53   #1
gulname
 
gulname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Timsahın yuttuğu kol geri alındı!

New Orlions'de 11 yaşındaki çocuğun kolunu koparan timsah gölde aranarak bulundu. Kafasına kurşun sıkılın timsahın karnı yarıldı ve kol geri alındı...
Click the image to open in full size.



Üçüncü dünya ülkeleri ve bizde sağlam kollar bile ihmal kurbanı olurken, yeni dünyada,11 yaşındadaki çocuğun kolunu yutan timsahı yaşadğı gölde bulup karnını yararak kolu geri aldılar. Timsahın yuttuğu kol 3 buçuk saat içinde yerine dikildi.

İnsan hayatına verilen önemi gözler önüne seren bu tüyler ürpertici olay ABD'nin New Orleans kentinde yaşandı.

ABC26'nın haberine göre, 11 yaşındaki çocuğun kolunu koparan timsah bulundu, silahla vuruldu, kıyıya çıkartılıp karnı yarıldı. Çıkan kol hastaneye yetiştirilip 3.5 saat sonra yerine dikildi.

ABD'nin New Orleans kentinde 11 yaşındaki Devin Funck sıcaktan bunalarak iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için göle girdi. Sinsice yaklaşan 3.5 metrelik timsah suda oynayan Devin'in sol kolunu bir ısırışta kopardı. Arkadaşları hemen koşarak polise haber verdi. Olay yerine gelen yetkililer çocuğu helikopterle hastaneye kaldırdı ve bir tekne yardımıyla timsahı aramaya başladı. İki saat sonra timsahı bulan yetkililer kafasına bir kurşun sıkarak kıyıya götürdü. Hayvanın karnı yarıldı ve tek parça olarak yuttuğu kol çıkartıldı. 3.5 saat sonra da kopan kol çocuğa dikildi.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gulname Ofline   Alıntı ile Cevapla