Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 20:27   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yolcu otobüsünde vahşet

Click the image to open in full size.



Yan koltukta oturan yolcunun kafasını kesti.
Kanada'nın Edmonton-Winnipeg seferini yapan yolcu otobüsünde, yanyana koltuklarda oturan yolculardan biri, diğerinin kafasını kesti.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre cinayet, geçen çarşamba gecesi kimi yolcuların uyuduğu, kimilerinin de otobüsteki televizyonda ''The Legend of Zorro'' filmini izledikleri sırada işlendi. Vince Weiguang Li adlı zanlı, yolcuların moladan sonra otobüse binmelerini takiben, yanındaki yolcuyu bıçaklamaya başladı. Şoförün olayı farkedip otobüsü durdurması üzerine dehşete kapılan yolcular, araçtan inme mücadelesi verdi. Zanlının otobüsten inmemesi üzerine araca yeniden binen şoför, bir yolcu ve yoldan geçerken duran bir kamyon şoförü, Li'nin, kurbanın başını bir av bıçağıyla keserken gördüler.

Li'nin kendilerini farketmeleri üzerine araçtan inen bu 3 kişi, bu kez zanlının otobüsü kaçırmasını engellemeye çalıştılar.

Bu arada zanlı, kestiği kurbanın başını herkese gösterdi.

Yolculardan birinin ifadesine göre Li, cinayeti serinkanlılıkla işledi.

İkinci derece cinayetten yargılanacak Li'nin ön duruşması bugün yapıldı. Li'nin bir sonraki duruşması salı günü yapılacak.

Yetkililerin kurbanın kimliğini açıklamamalarına karşın arkadaşları, kurbanın karnavallarda çalışan 22 yaşındaki Tim McLean olduğunu bildirdiler. Arkadaşlarının, saldırı haberlerinden sonra Tim için Facebook'ta ''R.I.P. Tim'' (huzur içinde yat Tim) adlı bir grup oluşturdukları kaydedildi


__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla