Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2008, 14:19   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bayan basketbolcular birbirine girdi.

WNBA'de kavga










WNBA'de oynanan Detroit Shock - Los Angeles Sparks maçında bayan basketbolcular birbirlerine girdi.

Detroit Shock'un sahası The Palace of Auburn Hills'teki maçın son 8 saniyesine girilirken iki takım arasında önce kısa süreli bir gerginlik yaşandı. İlk tartışma yatışırken karşılaşmanın son 4.6 saniyesinde kullanılan serbest atışın sonrasında Detroit'ten Plenette Pierson ve L.A. Sparks'tan çaylak oyuncu Candace Parker birbirlerini iterek yere düşürdü.

Click the image to open in full size.

Sahadaki oyunculara yedek oyuncuların da dahil olmasıyla saha karışırken, takım antrenörleri de olaya karıştı.

RICK MAHORN ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Eski bir NBA oyuncusu olan Shock yardımcı antrenörü Rick Mahorn, Lisa Leslie'yi iterken, takım arkadaşı korumak isteyen Delisha Milton-Jones ise Mahorn'un sırtına vurdu. Pierson'u sakinleştirmek isteyen Detroit'in yıldızı Cheryl Ford ise dizindeki sakatlığın nüksetmesi sonrasında sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti.

Kavga nedeniyle mecburi bir ara verilen oyunda Detroit Shock'tan yardımcı antrenör Mahorn, Pierson, L.A. Sparks'tan ise Parker ve Milton-Jones saha dışına atıldılar. Kurallara göre maç oynanırken yedek oyuncuların sahaya girmeleri ise yasak. Bu nedenle WNBA yönetiminin oyun alanına giren diğer basketbolculara da ceza vermesi bekleniyor.

BU İLK KAVGA DEĞİL
Detroit Pistons'ın da kullandığı The Palace of Auburn Hills, 19 Kasım 2004'te NBA tarihinin en büyük kavgasının yaşandığı salon olmuştu. Detroit Pistons - Indiana Pacers maçında, son 45 saniyede Ron Artest ile Ben Wallace'ın kavgası lige damgasını vurmuştu. Indianalı Ron Artest ve Stephen Jackson'ın tribündeki seyircilerle de kavga ettiği karşılaşmanın ardından iki takımdan pek çok oyuncu büyük cezalar almıştı.

NBA yönetimi Pistons organizasyonu da cezalandırmıştı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla