Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2006, 13:32   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mevkisini beğenmiyor!..

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Jose Kleberson, takımda şu anda oynadığı mevkinin, kendi mevkisi olmadığını söyledi

Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi dergisinin nisan sayısına röportaj veren Brezilyalı futbolcu, "Şu anda savunmanın önünde veya orta sahanın savunmaya dönük bölgesinde oynuyorsun. Bundan memnun musun?" şeklindeki bir soru üzerine, "Şu anda oynadığım pozisyon kesinlikle benim yerim değil" dedi. Bu konuyu teknik direktör Jean Tigana ile de konşutuklarını kaydeden Kleberson, "Ancak şu anda takımın şartları böyle olmasını gerektiriyor. Benim sahadaki karakter özelliklerim daha çok oyuna etkide bulunan ve atağa çıkan stilde. Şimdi oynadığım mevkinin biraz daha önünde, ama şimdiki yerimde de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bekleyeceğiz ve göreceğiz" diye konuştu.
Kleberson, "Beşiktaş'taki sorun ne?" sorusu üzerine de, "Somut bir problem göremiyorum. Önemli olan sahaya gerçekten oynamak için çıkmak, kendine güvenmek ve her şeyini verebilmek. Son maçlarımızda da bunu göstermeye çalışıyoruz. Umuyorum ki zamanla başarı gelecektir" dedi.
Evde futbol haberlerini ya da maçları takip etmediğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Avrupa maçlarını da izlemiyorum. Sadece atılan gollere bakıyorum. Zaten evde oturup bunları izleyecek vaktim de yok. Brezilya'da futbol hayatın büyük parçası ama benim içimden gelmiyor. Başkasının maçları için heyecanlanmıyorum" şeklinde konuştu.
Kleberson, Türkiye'nin en iyi futbolcusunun İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Emre Belözoğlu olduğunu söyledi.
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline