Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2008, 21:43   #1
gulname
 
gulname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Araba mola verdi kan gövdeyi götürdü

Hakkari Yüksekova'dan Van'a gitmekte olan iki araç Zernek Barajı'nda mola verdi. Araçtan inenler arasında çıkan kavgada kan gövdeyi götürdü.

Van'ın Gürpınar ilçesinde 3 kişi, bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden dün sabah saatlerinde Van'a hareket eden, Enver Güner yönetiminde, Sultan Tuna, Ebubekir Sıddık Tuna, Ferzende Erdi, Mustafa Serdar ile soyadı henüz belirlenemeyen Ersin adlı kişileri taşıyan 34 VNC 36 plakalı minibüs ile Muzaffer Güner yönetiminde, Davut Tuna ve Yakup Tuna'nın içinde bulunduğu, 30 YA 517 plakalı otomobil, Van'ın Gürpınar ilçesindeki Zernek Barajı köprüsündeki ağaçlık alanda mola verdi.

Mola sırasında, akraba oldukları bildirilen bu kişiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine, Davut Tuna (26) ile amcasının oğlu Sultan Tuna (39) ve Mustafa Serdar (35) öldürüldü.

Olayla ilgili Ebubekir Sıddık Tuna, Yakup Tuna, Ferzende Erdi ile Enver Güner'in gözaltına alındığı, soyadı henüz belirlenemeyen Ersin adlı kişi ile Muzaffer Güner'in ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gulname Ofline   Alıntı ile Cevapla