Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 13:18   #2
joeblack60
 
joeblack60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ibrahim toraman basın toplantısında konuştu

İbrahim Toraman yaşanan terlik krizi ile ilgili olarak Nevzat Demir Tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Milli futbolcunun açıklamaları şu şekilde:


"KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN KONUŞMUYORUM"

"Böyle bir olayla gündemi meşgul etmeyi hiç istemezdim ancak bazen insanın elinde bulunmayan nedenlerden dolayı böyle şeyler olabiliyor. Özür diliyorum tekrar. Yaklaşık 1 ay oldu bu olay gerçekleşeli ama hiçbir yere konuşmadım ondan sonra. Sadece bir kez konuştum bir televizyonda ve üzgün olduğumu belirttim. İlk defa bugün bir konuşma gereği duydum sizlerin huzurunda. Ne kimseyi suçlamak ne de kendimi savunmak için konuşuyorum.Böylesine büyük bir camiada böyle anılmak istemezdim. Şu 1 aylık dönemde hayatımdaki en zor dönemlerden birini geçirdim diyebilirim. Taraftarımızdan ve Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Bu bir hatadır ve kabul ediyoruz. Başkanımızdan, yönetim kurulumuzdan hocamızdan ve Sinan Ağabeyden özür diliyorum. Sonuçta bunun en ağır cezasını bizler çektik hem maddi hem manevi olarak. Bundan sonrası artık büyüklerimize kalıyor. Beşiktaş’tan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum, futbolu burada bırakmak istiyorum."


"DAHA GENCİM, FUTBOLU BIRAKAMAM"

"Affedilmek istiyorum. Onun için bu basın toplantısını yapıyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışıyorum, antrenmanlarıma devam ediyorum. İşim bu. Futbolu bırakamam. Benim hissettiğim samimi duygular bu. Belki de bunlar beni daha çok motive etti. Hem sevdiğim hem sevildiğim camiadan neden ayrılmak isteyeyim? Ben burada dileklerimi söylüyorum. Hayırlısı neyse o olur inşallah.
Başkanla çok kısa bir görüşmem olmuştu. Arayamamıştım onu kızgın olacağını düşündüğüm için. Kamptan dönerken 2-3 dakikalık kısa bir görüşmemiz oldu. Ben özür diledim kendisinden ve ayrılmak istemediğimi belirttim. O da anlayışla karşıladı."


"BANA GELEN CİDDİ BİR TEKLİF VAR"

"Ben ayrılmak istemiyorum dediğim gibi. Sağ olsun menajerim Ahmet Bulut da yardımcı oldu bana bu anlarda. Bir kulüpten ciddi bir teklif geldiğini söyledi sadece. Ama ben işin o tarafında değilim. Benim düşüncem formamı yeniden giyip başarılı olmak burada. Transfer yok aklımda."


"İBRAHİM AĞABEY İLE SORUNUM YOK"

"Beni motive eden taraftardır. İbrahim ağabey ile kesinlikle bir sorunum yok. Olay olduktan sonra ben çalışmalarıma devam ettim. İbrahim Ağabey de 10 gün sonra geldi başladı antrenmanlara. Her gün beraberiz burada. Aramızda bir sorun yok. Taraftarın bana olan sevgisi benim hırsımı daha çok arttırdı. Ben de en iyi şekilde onlara hizmet etmek istiyorum."


"HOCAMIZLA KONUŞTUĞUMDA 'BAKARIZ' DEMİŞTİ"

"Bu kavga o anda gelişen bir olay. Bizim de o anda gelişti ve öyle bir şey oldu. Orada bitti bu olay. Bundan sonra artık önümüze bakıyoruz. Hocamla da konuştum, hata olduğunu söyledim ve ondan da özür diledim. Hocam da bunun bir hata olduğunu söyledi, olumlu veya olumsuz bir şey söylemedi. ‘Önümüzdeki günlerde bakarız’ dedi."
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
joeblack60 Ofline   Alıntı ile Cevapla