Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 16:20   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gözler Nicholas Anelka'da



Gözler Nicholas Anelka'da

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Luiz Felipe Scolari, Didier Drogba'nın dizindeki sakatlık nedeniyle sezonun ilk maçında oynayamayacağını açıkladı. Scolari'nin bu açıklamasının ardından gözler Nicolas Anelka'ya çevrildi.
Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldız golcüsü Didier Drogba dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle takımının 17 Ağustos'ta Portsmouth'la oynayacağı sezonun ilk maçında forma giyemeyecek. Drogba'nın bir sonraki hafta Wigan'la oynanacak karşılaşmada da oynaması zor görünüyor. Chelsea Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari de Drogba'nın Portsmouth maçında oynayamayacağını doğrulayarak yıldız futbolcunun tedavisinin devam ettiğini bildirdi. Drogba'nın bu sakatlığının ardından ise, gözler Demiryolları Kupası'nda
Milan'la oynanan ve 5-0 kazanılan karşılaşmada 4 gol birden atarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Nicolas Anelka'ya çevrildi. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız yıldızın etkileyici performansının ardından Drogba'nın da sakatlığıyla ilk 11'deki yerini garantilediği belirtiliyor.
Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko'nun hazırlık kamplarında da bekleneni verememesi ve Scolari'nin gözüne girememesi nedeniyle Drogba'nın yerini almasını zor olduğu belirtilirken, Salomon Kalou'nun da Fildişi Sahilleri Milli Takımı'yla Olimpiyat Oyunları'nda bulunacak olması nedeniyle Scolari'nin Anelka'yı ilk 11'de oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla