Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 16:22   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal:1 Real Madrid:0

Sneijder sakat kupa Hamburg'un

Emirates Cup'ta Real Madrid'le karşılaşan Arsenal, Emmanuel Adebayor'un tek golüyle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.
Geçtiğimiz sezon attığı 30 golle Arsenal'in en golcü oyuncusu olan Togolu, zaman zaman takımdan ayrılacağı spekülasyonlarıyla karşılaşsa da, ikinci yarının 5. dakikasında attığı penaltı golünün ardından kolunda bandı öperek taraftarlara mesajını yolladı.
Turnuvanın ilk maçında Juventus karşısında genç oyunculara yer veren Arsene Wenger, Real karşısında bilindik kadrosu ile yer aldı.
Karşılaşmanın ardından konuşan Adebayor, Arsenal'de kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söylerken, Dünya'nın en iyi takımında olduğunu ve burada oynamaktan keyif aldığını belirtti.
Arsenal'in Hırvat forveti Eduardo ise yaptığı açıklamada yılbaşına kadar ancak düzelebileceğini ifade ederken, 6-7 aylık aranın ardından zorlu bir mücadele yapacak güçte olmadığını belirtti.
Real Madrid mücadeleden 1-0 yenik ayrıldığı karşılaşmada 1 saat geride kalırken, Arsenal'li oyuncu Abou Diaby ile ikili pozisyonda yerde kalan Wesley Sneijder sedye ile oyundan alındı.
Dizinden sakatlanan Sneijder'ın sahalardan 4 hafta kadar uzak kalacağı öğrenildi. Günün diğer karşılaşmasında Juventus'u 3-0 mağlup eden Hamburg SV, aldığı galibiyetle turnuvada şampiyon oldu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla