Alıntı:
umitsevim´isimli üyeden Alıntı
pota altında yeni oyuncuları tanımıyorum ama sırp ouncu umarım niceviç kalitesinde bir ouyncudur.amerikalı 4 numarada atletik bir oyuncuymuş işte bu aradığımız özellikte umarım bu atletik amerikalının blok tehtidi flnda vardır.bu ki yabancıdan en az birisinin orta mesafe şutu olmasını umuyorum. |
İkisinin de var orta mesafe şutu
Çok karamsarsınız surada yahu. Shumpert kalsın istemiyorum artık, Efes yeterince aklını çeldi zaten. Sözleşmesi bitince bizimle Rusya'ya falan gidecek gibi görünüyor. Hayırlısı da bu olur, geçen yıl 325.000 usd verdiğimiz adama ertesi yıl 1.000.000 usd verebilecek takım değiliz. Mantıklı da değil zaten. Shumpert'i çok seviyorum ama hiç kimse vazgeçilmez değil ve önemli olan BEŞİKTAŞ...
Kerem Özkan var birde uzun rotasyonunda. Henüz 20 yasında. O da süre alabilir gerektiğinde.
Kesinlikle kadromuz geçen seneden iyi. Geçen yıl olduğu kadar takım oyununa bağlı kalmayabilirz. Ligi 1. sırada da bitirmeyebilirz. Ki bunun play-offlarda bize hiçbir getirisi olmadı. Büyük maçlar ve play offlarda bu yılki takımın farkını konuşuruz diyorum ben. Bekleyip görelim
Faison transferi hala resmiyet kazanmadı bu arada...