Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 17:46   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Doğumgünü Hediyeleri

Hediye almak da vermek de oldukça onure eden bir şeydir. İnsanlar mutlu etmek, mutlu olmak ve hatırlanmak için birbirlerine hediye alırlar. Sanıldığı kadar kolay olmayan hediye seçimi için buyurun size birkaç öneri;
Eğer hediye vereceğiniz kişi annenizse;
Çiçek hediyelerin en iyisi olacaktır. Üzerine de iliştirebileceğiniz bir not ile anneniz bu renk ve koku harmanından kendini alamayacaktır. Ayrıca zamanın büyük bir bölümünü mutfakta geçiren anneniz için de işinin pratikleşmesini sağlayacak türden hediyeler de ilgisini çekecektir.
Eğer hediye vereceğiniz kişi babanızsa;
Kol saati hediyelerinin en şıkı olacaktır. Alacağınız deri kayışlı saatle ona zamanın en değerlisini hediye ettiğinizi söylemeniz kendini hala önemli hissettiğine dair bir delil daha sunacaktır. Ayrıca ofisinde kullanabileceği tarzda biblo, maket araba veya resimlik de armağan edebilirsiniz.
Eğer hediye edeceğiniz kişi kız kardeşiniz ya da ablanızsa;
Hediyelerin en şahanesi bir kazak ya da elbise olacaktır. Bayanların kendini kaptırdığı moda çılgınlığında onlara armağan ettiğiniz kıyafet ile bu çılgınlığı biraz dindirmiş olacaksınız. Genelde sürekli beraber olduğunuz için ne istediğini neye ihtiyacı olduğunu bilirsiniz. Bu kriterleri de göz önünde bulundururarak hediye seçiminizi gerçekleştirin.
Eğer hediye edeceğiniz kişi erkek kardeşiniz ya da ağabeyinizse;
Hediyelerin en mükemmeli bir Mp3 Player ya da cep telefonu olacaktır. Günümüz gençlerinin,ve hatta çocuklarının, ilk ihtiyacı haline gelen bu elektronik eşyalar sizin onların gözünde doğum günü kahramanı olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca eğer arabalara da ilgisi varsa klasik arabaların maketlerini hediye edebilirsiniz.
Eğer hediye alacağınız kişi bir kız ya da erkek çocuğu ise ;
Bundan daha kolay bir soru olamaz elbet,tabi ki oyuncak!Şüphesiz ki erkek çocukları için akülü araba,kız çocukları için de her zaman Barbie bebek idealdir.! Ama artık oyuncak sektörünün iyice gelişmesiyle birlikte bir çok farklı alternatif var. Hareket edip şarkı söyleyen peluş hayvanlar, gerçek hayvanlara yakın besleyebildiğiniz, gezdirebildiğiniz robot hayvanlar da ideal bir hediye olabilir.
Eğer hediye vereceğiniz kişi kız arkadaşınız ise;
Verilebilecek en hoş hediye bir kolye ya da bir yüzük olacaktır. Yalnız yüzüğün farklı manalara sebep olmamasına dikkat edin! Ayrıca alacağınız zarif bir kolye de kız arkadaşınızın hoşuna gidecektir. Sürekli yanında taşıyabileceği bir hediye seçmeye özen gösterin. Unutmayın o hediyenize baktıkça sizi hatırlayacaktır.
Eğer hediye vereceğiniz kişi erkek arkadaşınız ise;
Hediyelerin en güzeli kol düğmesi olacaktır. Şıklığın ve zerafetin timsali kol düğmesinin her erkeğin beğenisi olması da büyük bir avantajdır. Ama kol düğmesi tarz meselesidir. Klasik giyinmeyen bir erkek için sadece çekmecenin bir kenarında duracak bir hediyedir. Alacağınız spor bir saat her tarza uyacak ve hediyeniz amacına ulaşacaktır. Ayrıca erkek arkadaşınızın zevkine göre de bir parfüm hediye edebilirsiniz.
Her aldığınız hediyenin bir mutluluk kaynağı ve hatırlanma aracı olması dileğiyle...
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla