Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 18:48   #1
TarihçiKartal
BEŞİKTAŞK
 
TarihçiKartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kimse merak etmesin !.."

"Kimse merak etmesin !.."


Beşiktaş her sezon yaptığı ilginç transfer taktiklerine Gordon Schindenfeld'i gönderemediği için Seric'in sözleşmesini feshederek bir yenisini eklerken, menajer Sinan Engin yine medyayı suçladı.
Engin, "Seriç bize jest yaptı. Sözleşmesini kendisi feshetmek istedi. Biz de geçici bir süre için bunu yaptık. Ama gazetelerde yanlı haberler çıktı ve biz eleştirildik" dedi.
Engin, Gordon'un belirsiz durumu nedeniyle bu kararı aldıklarını söylerken, "Hiç kimse merak etmesin en kısa sürede bu problemi çözüp Seriç'e imza attıracağız" diye konuştu.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş ise İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda, oyuncu Antony Seric ile yapılmış mevcut sözleşmenin sürdüğünü bildirdi. Yazıda, Seriç ile sözleşmenin devam ettiği vurgulanarak, "Ancak, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle kendisinin Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi şu an için iptal edilmiştir. Antony Seric takımımızla birlikte çalışmalara eksiksiz devam etmektedir" denildi.
Beşiktaş, şimdi göndermek istediği Gordon Schindenfeld'i de geçen sezonun devre arası transfer etmişti.
Yılda bir milyon dolara imza atan Hırvat oyuncu, gönderilmek istenince de aynı parayı veren kulüp çıkmadığı için Ümraniye'de tek başına antrenmana çıkmaya başlamıştı.
MARADONA ASKIYA ALINDI
Gordon hiç bir yere gitmeyeceğini söyleyince de Menajer Sinan Engin, transfer ederken "Maradona gibi futbolcu" dediği Seric'in sözleşmesi askıya alındı.
Beşiktaş Avusturya kampındaki son çalışmasını bugün yaparken antrenmana Gökhan Zan, Sivok ve Zapatocny katılmadı.
Çalışma sonrası ise 21 yaşına basan Mehmet Sedef'in doğum günü yumurta ve unla Brezilya üsulu kutlandı.
__________________
Click the image to open in full size.
TarihçiKartal Ofline   Alıntı ile Cevapla