Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 21:25   #1
gulname
 
gulname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Karasevda yüzünden akli dengesini yitirdi

Aşkına karşılık bulamayan genç kız akli dengesini yitirdi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde aşkına karşılık bulamayan 18 yaşındaki genç kız, akli dengesini kaybetti. Çevresine zarar vermeye başlayan genç kız, kız kardeşini bıçaklayarak yaralayınca annesi çareyi, el ve ayaklarını bağlamakta buldu.

Fevziçakmak Mahallesi'nde yaşayan Güler Olgun, 3 ay önce tarlada çalışırken, Emrah adındaki bir gence aşık oldu. Kara sevdayla tutulan Güler, Emrah'ın aşkına karşılık vermemesi nedeniyle bunalıma girdi. Bir ay boyunca kendisini eve hapseden genç kız, daha sonra akli dengesini kaybetti.

Çevresine zarar veren Güler, dün de küçük kız kardeşini bıçaklayarak yaraladı.
Güler'le baş edemeyen annesi Vetha Olgun (42) çareyi kızının ellerini, ayaklarını bağlamakta buldu.

Geçen yıl eşini kalp krizi nedeniyle kaybettiğini belirten anne Olgun, "Kızım gözümün önünde eriyor. Oysa yedirdim, giydirdim, yıkadım. Şimdi kızım üstüme taşla geliyor. Kızım kaçıp gidiyor, camları, kapıları kırıyor, durmuyor, bağırıyor, dama çıkıyor, eline geçen her şeyi aşağı sağa sola atıyor. Hiç yerinde durmuyor. 2.5 ay Adana'da Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürdüm, Mersin ve Tarsus'taki hastanelere götürdüm. Ama sağlığına kavuşamadı. Kızım beni de dövüyor. Her yerden borç alarak geçiniyorum. 3 oğlum 3 kızım var, kızın biri evlendi, biri yanımda üç oğlumda işsiz, güçsüz eve bile gelmiyorlar. Burada iki kızım ile birlikte yaşıyorum" dedi.

Tarlaya çalışmaya giden kızına, arkadaşlarının "seni akşam gelip isteyecekler, tatlını yiyecekler" dediğini, daha sonra hazırlık yapan Güler'in şaka yapıldığını öğrenince bu hale düştüğünü anlatan Vetha Olgun, "Kızım sadece kola içiyor. Başka bir şey yemiyor. Altını kirletiyor. Çok zor durumdayım" dedi.
Güler'in 14 yaşındaki kız kardeşi Nuran Olgun (14) ise ablasının bıçakla elini keserek yaraladığını, "Hep beni dövüyor. Dün akşam elimi kesti. Beni sürekli dövüyor. Boğazımı tutuyor, elimi çeviriyor. Erkekleri görünce daha çok deli gibi olur. Eve kaçıyor. Sürekli Emrah diye sayıklıyor. Ona aşık olduktan sonra böyle oldu" şeklinde konuştu.

Güler'in bundan 3 ay önce sağlığının yerinde olduğunu anlatan komşuları ise; "Bu kız daha önce böyle değildi, çalışıyordu bu kız aniden böyle oldu. Saldırgan oldu. Korkuyoruz. Çoluk çocuğumuz da korkuyor. Doktorların yapacağı bir şey olmayınca eve geri göndermişler. Çok üzülüyoruz. Ama elimizden bir şey gelmiyor" dediler.

Öte yandan Güler'in aşık olduğu Emrah'ın bir ay önce askere gittiği öğrenildi.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gulname Ofline   Alıntı ile Cevapla