Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 23:25   #6
msaldiray

msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Jest yapmış hadi ya!Başka ne yapacak gidecek yerimi var.Biri elinizdenmi(!) alacak.Bu yöneticilerden ve bu menegerden bir beşiktaşlı olarak utanıyorum! Biz bu adamlara layıkmıydık.tam 16,5 sene Süleyman Seba gibi liderliği su götürmez bir adamın arkasından gelen şu sünepe adamlara bak.yazık!
Daha bu hakaretvari konuşmaları ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz.. Her yazının sonunda Süleyman Seba , Serdar Bilgi Hüsnü Güreli yi söylüyorsunuz onları kim nasıl yolladı bu takımdan ?? Hakaretin küfürü bize bişey kazandırmadığını sadece bizden çok şey götürdüğünü ne zaman anlayacaksınız ?? Ben böyle konuşunca yönetimi savunuyo oluyorum. Ama asla öyle bi niyetim yok bunu anlayın.. Sadece tepkinin ve eleştirinin sınırını bilmiyorsunuz benim tepki gösterdiğim nokta burası. İyide olsa kötüde olsa camiamızın başkanı ve yönetimidir. Kimsenin hakaret etmeye hakkı yok.. Onlarda enaz bizim kadar Beşiktaşlı !!!

Şimdi tepkiler gelicek onlar Beşiktaşlıysa Beşiktaşı seviyolarsa bırakır giderler diye .. Bunada ufak bir örnek vermek istiyorum. Siz bir işe başladınız fakat elinize yüzünüze bulaştırdınız onu öylece bırakıp kaçıp gidermisiniz yoksa herşeye rağmen orada durup yaptığınız hataları düzeltmeyemi çalışırsınız ??
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla