Konu: Sağlam ikna
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 01:22   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam ikna

Click the image to open in full size. Beşiktaş’ın Avusturya kampında kavga eden eski kaptanlarının affedilmesi için Rüştü, Delgado ve Nobre, Ertuğrul Sağlam’a ricada bulundu. İki gün önce "Gündemimizde af yok" diyen Sağlam bu istek üzerine fikir değiştirdi.

AVUSTURYA’da yapılan birinci etap kamp çalışmalarının ilk gününde terlik yüzünden kavga eden Beşiktaş’ın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman, takım arkadaşlarının devreye girmesi üzerine affediliyor. İki gün önce Avusturya’da basınla yaptığı sohbet toplantısında, "Gündemimizde af yok" diyerek özür dileyen eski kaptanların beklentilerini boşa çıkaran teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni kaptanlar Delgado ve Nobre ile tecrübeli kaleci Rüştü’nün ricası üzerine fikir değiştirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin, takım arkadaşlarının affedilmeleri için ricada bulunduğu İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’la ilgili konunun yönetim kurulunun kararıyla netlik kazanacağını belirttiler.

Gerekli dersi aldılar

Menajer Sinan Engin, "Takım arkadaşları eski kaptanların affedilmesini istiyor. Toraman ve Üzülmez yaptıkları hatanın bilincindeler. Herkesten özür dilediler. Sanırım gerekli dersi aldılar" dedi.

Teknik direktör
Ertuğrul Sağlam’ın sağduyulu yaklaşımının af konusunda etkili olduğunu belirten Sinan Engin, şöyle devam etti: "Herkes Beşiktaş’ın büyüklüğünü bilecek. Kimse kulüpten üstün değildir. Toraman ve Üzülmez yaptıkları hatalardan ders çıkarmış. Olumlu görüş bildirdiler. Taraftarlarımızın da kaptanların affı konusunda ısrarı bizim yeşil ışık yakmamız açısından etkili oldu."

Takımın yeni kaptanları Delgado ile Nobre, af konusunda olumlu görüş belirten
Ertuğrul Sağlam ile Sinan Engin’e teşekkür ederken, "İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez takım için önemli oyuncular. Her iki arkadaşımızın da tekrar aramıza dönecek olmaları bizleri rahatlattı" dediler.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla