Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 04:41   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 ya avrupa ya beşiktaş...

Ya Beşiktaş ya Avrupa
Kartal'ın 18 yaşındaki yıldızı Batuhan Karadeniz, "Yönetimle yeni sözleşme için görüşeceğim. Avrupa'dan teklifler var, anlaşamazsak gidebilirim" dedi.
7.8.2008




‘Hayal ediyorum’
Avusturya kampında sergilediği performansla alkış alan Batuhan Karadeniz, transferi hakkında FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Fiziği ve yetenekleriyle teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın 17 yaşında şans tanıdığı Batuhan, “Sözleşmem seneye bitiyor. Yöneticilerimizle bir görüşmede bulunacağız. Umarım olumlu sonuçlanır. Ben kulübümü seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Ancak hayalimde Avrupa’da oynamak var” diye konuştu.

‘7-8 öneri geldi’
Porto başta olmak üzere birçok kulübün resmi teklifte bulunduğunu belirten Batuhan, “7-8 takım beni istiyor. Büyüklerimizle görüşeceğiz ve konu hakkında değerlendirme yapacağız. Anlaşacağımızı düşünüyorum, yeteneklerimin farkındayım. Ancak ortak noktada buluşamazsak, aldığım teklifleri değerlendirebilirim” ifadesini kullandı. Maccabi Haifa karşılaşmasında başarılı bir oyun sergileyen Batuhan, attığı golle dikkat çekmişti.

Murat AKBAŞ
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla