Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 08:54   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Üsküdar Belediyesi'ne el bombalı saldırı

Üsküdar Belediyesi Atık Yönetimi Bölge Müdürlüğü ile Karacaahmet Mezarlığı'nın kesiştiği noktada, henüz belirlenemeyen nedenle bir patlama meydana geldi. Paniğe neden olayda, bir işçi ayağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Üsküdar'da belediye ek hizmet binasının da içerisinde bulunduğu bölgede 4 ayrı patlama meydana geldi. Patlamalar sonrasında bir vatandaş hafif şekilde yaralandı. Çevrede bulunan bazı işyerlerinin ve araçların da camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre; Selimiye Mahallesi Atelyeler Caddesi üzerinde Üsküdar Belediyesi Ek Hizmet Binası'nın da bulunduğu bölgede 4 ayrı patlama meydana geldi. Sebebi bilinmeyen patlamaların ilk 3'ü Karacaahmet Mezarlığı'nda oldu. 4. patlama ise Ek Hizmet Binası'nda bulunan bir temizlik aracının üzerinde meydana geldi. Patlamaların sebebi henüz tespit edilemezken, bir vatandaş da bacağına isabet eden taş dolayısıyla hafif bir şekilde yaralandı. Patlamalar sonrasında çevre binalar ve araçların camları kırıldı.

Olayın hemen ardından bölgeye gelen polis güvenlik kordonu oluşturdu. Yeni bir patlama olması ihtimali üzerine ek hizmet binası ve çevredeki binalar boşaltıldı. Polisin çalışmaları devam ediyor.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla