Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 10:03   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul'da 7 günlük elektrik kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında yapılacak trafo bakım çalışmaları nedeniyle bazı semtlere elektrik verilemeyecek.
Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Kartal, Samandıra ve Ümraniye işletme müdürlüklerine bağlı trafo merkezlerinde bakım çalışması yapılacak.
Buna göre, yarın 09.00-15.00 saatleri arasında Maltepe Yalı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi, Kız Meslek Lisesi, Küçükyalı Caddesi ve Esenyurt Çıkmazı çevresine'', 9 Ağustos cumartesi aynı saatler arasında Samandıra Merve Mahallesi Mehtap, Osmangazi caddeleriyle Zafer mimarlık, Kartal Cevizli Kümbet ve Yavuzselim Sokak, Tugayyolu Güriş ile Pamukspor tesislerinde, 06.00-13.00 saatleri arasında da Üsküdar Örnek Mahallesi, Libadiye Caddesi, Bağ-Kur Sitesi, G-22 Sokak, G-41 Sokak civarında elektrik kesintisi uygulanacak.
10 Ağustos pazar 09.00-15.00 saatleri arasında Samandıra Mevlana Mahallesi Akyıldız Caddesi Sebahat Sokak, Abdurrahmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi ve Hicret Camisi, Maltepe sahili Wonderland civarı, Migros, Küçükyalı Caddesi ve stat civarına, 06.00-13.00 saatleri arasında Üsküdar Esatpaşa Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Tahsin Yazıcı Caddesi, Salih Omurtak Caddesi, H. Bekir Caddesi civarında kesinti yapılacak.
09.00-15.00 saatleri arasında, 11 Ağustos pazartesi Maltepe Küçükyalı sahil ve İdealtepe sahil, 12 Ağustos salı Maltepe Küçükyalı Bağdat Caddesi Mağara Sokak ve Emek Sokak civarı, Adnan Kahveci, Cumhuriyet, Cihat Saran caddeleri, Ekrembey Sokak civarı ile Kültür ve Barbaros sokaklara elektrik verilemeyecek.
Yine aynı saatler arasında 13 Ağustos çarşamba Küçükyalı Değirmenyolu Caddesi, Bağdat Caddesi, E. Ali Paşa Caddesi ve Kızılay civarı, 14 Ağustos perşembe Kadıköy Bostancı Kasaplar Çarşısı, Maltepe Küçükyalı Tevfik Sağlam Caddesi, Galipbey Caddesi Alipaşa Sokak, Hüsniye Caddesi ile Sırmakeş Sokak, 15 Ağustos cuma Küçükyalı Kılavuz Caddesi, İnceyol sokak, Lale Sokak, Fahriye Hanım Sokak, Şale Sokak, Kılavuzçayırı bölgesinde elektrik kesintisi uygulanacak.
AA
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla