Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 23:27   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Tatlıses Gözaltına Alındı !

İbrahim Tatlıses gözaltında! 08 Ağustos 2008 Cuma 00:07
İbrahim Tatlıses bugün mahkemedeydi. Ardından da gözaltına alındı. Bakın İBO'nun gözaltına alınma sebebi ne?
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İstanbul polisince akşam saatlerinde gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Tatlıses'in Vatan Caddesi'deki emniyet müdürlüğü binasına getirildiği öğrenildi.
Tatlıses'in, Derya Tuna'yı silahla yaralayan Hüseyin Bozan'ın, ifadesini değiştirerek, "Beni İbrahim Tatlıses azmettirdi" yönünde verdiği ifade üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.
HÜSEYİN BOZAN’IN SUÇLAMALARI Önceki celse dinlenen Bozan, ifadesinde, Tatlıses’in, kendisinden 500 bin dolar karşılığında Derya Tuna’yı öldürmesini istediğini iddia etmişti.
“Tatlıses’i çok sevdiği ve saydığı için başka bir hikaye uydurduğunu” ileri süren Bozan, “ancak Tatlıses’in, cezaevinde bulunduğu sırada kendisine bakmadığını ve hiç para vermediğini” söylemişti.

Cezaevinden çıktıktan sonra üç kişinin kendisini silah zoruyla “İbo Show”un yapıldığı binaya götürdüğünü öne süren Bozan, burada görüştükleri Tatlıses’in, “olayı, kendisiyle ilişkilendirmesi karşılığında vaat ettiği parayı vereceğini söylediğini” iddia etmişti.

Teklifi kabul ettiğini kaydeden Bozan, ancak parayı almak için aradığında, Tatlıses’in kendisine, “Sana hiçbir şey vermeyeceğim. Hakim ve savcılar benim adamlarımdır. Bana bir şey olmaz” dediğini ileri sürmüştü. Bozan, davada ifade vermemesi için tehdit edildiğini de savunmuştu
BUGÜN MAHKEMEDEYDİ
Hüseyin Bozan İbrahim Tatlıses hakkında ağır iddialarda bulunmuş, "Derya Tuna'yı vurması için kendini tetikçi olarak tuttuğunu söylemişti. İşte bu iddiaların ardından İbrahim Tatlıses kendini savunmak için bugün mahkemedeydi. "Ben ne kendisini tanırım, ne de konuşmuşluğum var" dedi...


“Küre Operasyonu”nun ardından açılan ve kamuoyunda “Sauna Çetesi” olarak bilinen 18 kişinin yargılandığı davanın sanıklarından türkücü İbrahim Tatlıses ifade verdi.
Duruşmada ifade veren Tatlıses, bir önceki celse dinlenen Hüseyin Bozan’ın değil, kendisinin mağdur olduğunu savundu.

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Derya Tuna’yı Bozan’ın vurduğunu öne süren Tatlıses, Bozan’ın iddialarının doğru olmadığını kaydetti.

KENDİSİNİ TANIMAM

Benim namusuma ateş edecek, ondan sonra yaşayacak...” ifadesini kullanan Tatlıses, şunları söyledi: “Ben ne kendisini tanırım, ne ederim, ne de konuşmuşluğum vardır. Bana cezaevinden tehdit mektupları gönderdi. İbo Show’da şunu, bunu söyleyeceksin diye... Ben, kendisiyle anlaşmışsam, neden bana tehdit mektupları göndersin? Ortada onun anlattığı gibi olaylar yoktur. Anlattıkları tamamen yalandır. Hüseyin Bozan’ın amacı para sızdırmaktır.”

YALNIZCA CAN BORCUM VAR

Tatlıses, “Bozan’ın avukatlarının kendisine gelerek, Bozan’ın bir televizyon kanalına çıkıp konuşmaması için 2 milyon dolar para istediklerini” iddia etti.

Yalnızca bir can borcu olduğunu” söyleyen Tatlıses, bugüne kadar hiç kimseye haraç vermediğini, “bu olaylara nasıl bulaştığını anlayamadığını da” söyledi.

Avukatının talebiyle bir soruya yanıt veren Tatlıses, Bozan’ın, İbo Show programını yaptığı televizyon stüdyolarına nasıl geldiğini bilmediğini belirterek, “Bana Bozan’ın geldiğini ve barışmak istediğini söylediler. Bu istek üzerine kendisiyle konuştum. Yanımda terliyordu. Ben öptürmem, ama benim elimi öpmeye kalktı. Canlı yayın olduğu için, olağan güvenlik görevlilerinin dışında kimse yoktu. Onlar da silahsız oluyor” diye konuştu.

Mahkeme Heyeti Başkanı Selahattin Türkeli, Hüseyin Bozan’ın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nce 27 Mayıs 2008’de dinlendiğini ve buna ilişkin talimatın dosyaya gönderildiğini bildirdi.

Tatlıses’in avukatı Aslıhan Barış Girgin, Bozan’ın daha önce Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesine verdiği ifade ile İstanbul’da verdiği ifade arasında bir çelişki olup olmadığını bilmediklerini belirterek, inceleyip, beyanda bulunmak için süre istedi. Duruşma ertelendi.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla