Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2006, 21:33   #21
®kÁr†äL®

®kÁr†äL® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
melis_ist´isimli üyeden Alıntı
tabi tabi.erkek milleti değil mi hepiniz aynısınız bence bu dünyada kadınlara daha çok hak tanınmalıdır çünkü sarhoş olup ortalığı dağıtanların çoğu erkekdir,eşlerini aldatanların çoğu erkektir,hırsızcıların çoğu erkektir,gece erkeklerin sokaklarda dolaşması serbestir ama kadınlara yasaktır,teşke gece sokakta gezmek erkeklere yasak olsa kadınlar gezse sokaklar daha sakin olurdu.o yüzden du fıkrada olduğu gibi kadınlar erkek seçerken zorlanıyo çünkü kötü bi seçim yaparlarsa başlarına ne geleceğini biliyorlar...
Hanfendi Örnek Verdiğiniz Olayların Hepsi İnsan Doğasından Kaynaklanmaktadır.. Teker Teker Yorum Yapacağım Şimdi..
Alıntı:
çünkü sarhoş olup ortalığı dağıtanların çoğu erkekdir
O Kadar Derdi Çileyi (Geçinme Para Kadın Dırdırı Vs) Siz Çekin Görelim Sarhoşu Ayyaşı..
Alıntı:
eşlerini aldatanların çoğu erkektir
Eş Aldatmanın Sebebi Nedir ( Hiç Tasvip Etmiyorum O Ayrı) Kocasına Eşine Yeterli İlgi Göstermemekten Doğar..
Alıntı:
hırsızcıların çoğu erkektir
Hiç Bir Hırsız Keyif İçin Yapmaz Geçim Sıkıntısı Ve Toplumsal Dışlanmadan Kaynaklanan Ekonomik Sıkıntıların Sebebidir Hırsızlık..
Alıntı:
gece erkeklerin sokaklarda dolaşması serbestir ama kadınlara yasaktır
Bu Sadece Ülkemize Özgü Bi Olay Yani Avrupada Yok Peki Neden ? Zihniyetlerin Değişmemesi Ve İnsanların İçerisine Düştüğü Sapkınlık Sebebiyet Veren Erkekler Olsada Tahrik Eden Ve Kışkırtan Dişi Oluyor..

Olay Şudur İnsanlık Değeri Olarak Erkek Dişi Ayrımı Yapmam Fakat Havva Annemiz Değil midir Adem Babamızın Ve Kendisinin Cennetten Kovulmasına Sebebiyet Veren ?