Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2008, 23:35   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptanlara af yolu göründü!..





Beşiktaş'ta tam 36 gün önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a af yolu açıldı. Yönetimin salı günü yapacağı yönetim kurulu toplantısında iki İbrahim'e de büyük bir olasılıkla af çıkacağı öğrenildi.
Yöneticilerin yaptıkları son toplantıda bunun işaretini verdikleri ve "İbrahim Üzülmez 8 yıldır bu takımda... Her sezon 40 maç oynadı. Şimdi son döneminde kadro dışı bırakıyoruz. Beşiktaş evlatlarını bu şekilde göndermemeli. Onu affedip, sezon sonunda kendisine jübile yapmalıyız" görüşünde birleştikleri belirtildi.
Yöneticilerin İbrahim Toraman içinse "Onun gibi bir futbolcuyu 5 milyon Euro'ya alamayız. Ayrıca takımı için her fedakarlığı yapan bir oyuncu. O da hatasını anladı, özür diledi. Artık takıma dönsün" dedikleri bildirildi.
Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da af için yeşil ışık yaktıkları ifade edildi.
Beşiktaş, Bosna Hersek takımı Siroki ile oynayacağı UEFA Kupası ön eleme maçının hazırlıklarını da sürdürüyor.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın sakatlıkları nedeniyle oynamayacak olan Sivok ile Zapotocny'nin yerine Tuna ve Gökhan Zan'a yer vereceği, bu iki futbolcuyla da antrenmanda özel olarak ilgilendiği belirtildi.


__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla