Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 00:02   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Melez şarkıcıyı beyaz gösterdiler

Click the image to open in full size.





Dünyaca ünlü kozmetik firması L'oreal'in büyük ayıbı...


L'Oeral'in yeni yüzü olan R&B şarkıcısı Beyonce ünlü kozmetik firması için verdiği pozlarda bembeyaz bir kadın gibi çıkacağını kuşkusuz tahmin etmiyordu...

L'Oeral firmasının sokakları süsleyen yeni reklamları, siyahları, ırkçı dernekleri ve Beyonce severleri ayağa kaldırdı. L'Oeral ünlü şarkıcının kızıl-kumral'a boyalı saçlarına uygun olarak tenini dijital ortamda beyaza çevirmişti. Reklamın halka açıldığı gün bütün internet bloglarında Beyonce'un teni konuşulmaya başladı. Çok ırkçı bulunan ve ırkçı dernekler ve siyah cemaati tarafından 'SEN YETERİNCE BEYAZ OLMADIĞIN İÇİN BEYAZLAMALISIN' şeklinde bir yargı içerdiği savunulan reklam lkampanyası hakkında Beyonce'un basın danışmanının yaptığı açıklama sanatçıya böyle birşey danışılmadığı yönündeydi. Beyonce şu an kendi izni olmadan yapılan bu ırkçı müdahale için L'Oeral'e dava açıyor.

Peki tüm bunlar karşısında L'Oeral'lin yaptığı açıklamaya ne dersiniz, 'böyle bir dijital renk açma müdahalesi yapılmamıştır'. Biz mi renk körüyüz onlar mı?
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla