Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı
Dostum bu dizaynları nike puma adidas vb. markalar yapsa eminim beğenmedim diyenlerin %90 ı bayıldım müthiş falan diyeceklerdi buna kendi adım gibi eminim.. Bu umbro olayı aynı bizim yönetim gibi yönetim iyi bişey bile yapsa bi kulp takılıp eleştirilir. Aynen Umbroda böyle ilk defa taraftarı dikkate alıp taraftarların dizaynları arasında en beğenilenleri seçip yapıyor. Ama oda ne formalar bi çıkıyor beğenilmiyor. Sebep marka umbro.. Adam dövmek için bahaneler vardır neden gözünün üstünde kaşın var gibi burda eleştirenlerin çoğuda bu hesapla hareket ediyolar. Yapmayın gözünüzü seveyim ya. |
Helal olsun. Aynı fikirdeyim. Millet kafayı yemis durumda. Beyler hatırlatıyım bizim ana renklerimiz siyah ve beyaz. Gayette sık tasarımlar yapılmıs. Ne yapılcak daha anlamadım. Cubuklu her zamanki gibi ana forma olur. Duz beyaz lazım bazı maclarda. Yan cizgili forma olsun diye besiktasın forumlarında herkes gorus belirtti. Kulubumuz yaptırdı. Simdide kimse istemiyor. Burda salak medyamızın onyargılı kalemlerine ozenen gen arkadaslarımız var. Her yapılanı kotulemek ve elestirmek gibi bir alıskanlık olusmaya basladı. Tamam yeri gelince elestirin ama her yapılanda kotu degil herhalde!!