Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 07:21   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Matias değil Martin

Matias Delgado'nun kardeşi Martin döktürdü! Ümraniye'de boy gösteren Martin, ağabeyini şut yağmuruna tuttu.
9.8.2008


Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'nun kardeşi Martin döktürdü! Ümraniye'de boy gösteren Martin, ağabeyini şut yağmuruna tuttu. Yaptığı şık çalımlarla dikkat çeken Martin, yeşil sahada Kaptan'ı aratmadı... Geçen sezonun ortasında da İstanbul'a gelen Martin, İnönü Stadı'nın tribünlerinde Delgado'ya destek vermişti. Başarılı şutlarıyla futbolcuların alkışını alan Martin, daha sonra muhabirimiz Murat Akbaş'a İndependiente formasıyla foz verdi.

Bu arada takım kaptanı Matias Delgado, dün bir açıklamada bulundu. Beşiktaşlı futbolcuların alacaklarının ödenmediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Delgado, "Yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyoruz ve takım içinde çok olumlu bir ortam var. Hepimiz maaşlarımızı zamanında alıyoruz. Bu olumlu ortamın dağılmaması için elimizden geleni yapacağız. Umuyorum sezon sonunda mutlu sona ulaşan takım biz oluruz" diye konuştu.

Click the image to open in full size.
Kaptanlık görevine getirildikten sonra çok farklı bir kimliğe bürünen Delgado’nun kardeşi Martin, Ümraniye’ye neşe getirdi.

Click the image to open in full size.
Ağabeyi Matias’ı kaleye geçiren Martin, Independiente formasıyla attığı gollerle, Beşiktaşlı futbolcuların alkışını aldı.


__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla