Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 08:33   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
denizde tecavüz dehşeti

BARTIN’ın Amasra İlçesi’nde balıkçı E.Ö.'nün teknede tecavüze kalkıştığı Çek turist Tereza H, denize atlayarak kurtuldu. Polis tarafından yakalanan balıkçı E.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.


Çek Cumhuriyeti’nden tatil için Amasra’ya gelen 23 yaşındaki Tereza H. ile 22 yaşındaki erkek arkadaşı Michail H. dün bir balıkçının teknesiyle denize açıldı. 3 gündür Amasra’da tatil yapan Çek turistlerle tanışan 44 yaşındaki üniversite mezunu bekar balıkçı E.Ö. de 4 arkadaşıyla birlikte başka bir tekneyle peşlerine takıldı.

Yaklaşık 500 metre açıkta Çek turistlerin bulunduğu tekneye yanaşan E.Ö., bir anda tekneye çıkarak erkek arkadaşı Michail H.'nin yanında Tereza H’ye saldırdı. E.Ö, külodunu çıkardığı Tereza H.’yi bu kez arkadaşlarının bulunduğu diğer tekneye almaya kalkıştı.

Saldırganın tecavüzünden kurtulmak için Tereza H. kendini denize attı. Erkek arkadaşı Michail H. da peşinden denize atladı. yüzerek kıyıya çıktı.

Tereza Hronovn'un şikayeti üzerine harekete geçen polis, tecavüze kalkışmak suçlamasıyla balıkçı E.Ö. ve yanında bulunan 4 arkadaşını gözaltına aldı. Çek turistlerin sadece E.Ö.’den şikayetçi olması üzerine 4 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Sorgusundan sonra adliyiye sevkedilen balıkçı E.Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla