|  09-08-2008, 10:38 | #1 | 
  | Banned 
				 Tecrübe Puanı: 0  |  |  Toraman'a kaptanlık yok, af var  |  |  

Yönetimin salı günü yapacağı toplantıda  affedilmesi nerede ise kesinlik kazanan İbrahim Toraman'ın kaptanlık yolu  tamamen kapandı

*** Af var, bant  yok

Yönetimin salı günü yapacağı  toplantıda affedilmesi nerede ise kesinlik kazanan İbrahim Toraman'ın kaptanlık  yolu tamamen kapandı.

KAMUOYU BASKISI
 TERLİK  yüzünden kavga ettiği İbrahim Üzülmez ile birlikte kadro dışı  bırakılan İbrahim Toraman, takıma dönmeye hazırlanıyor. Kamuoyu ve bazı  yöneticilerin baskısı üzerine Yıldırım Demirören'in de yumuşaması  nedeniyle dönüşün nerede ise kesinleştiği belirtildi.

KAPTANLIK İPTAL
 YÖNETİMİN         salı günü yapacağı toplantıda  kararın resmiyet kazanması bekleniyor. Ne var ki yeniden siyah-beyazlı  formayı giymeye hazırlanan Toraman 150 bin YTL'lik maddi bedelin yanında  bir de manevi bedel ödeyecek; tecrübeli oyuncuya kaptanlık geri  verilmeyecek!

__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!   | 
  |   |   |