|  09-08-2008, 11:59 | #4 | 
  | Savaşçı Kartal 
				 | 
 Alpler Abla : Akdora programında pek kalabalıkmış yaa   Respect önde Akdora arkada koşuşturmaya başlarlar…   Tuba_Hayat_Bjk : Ya bu respect’de kaşındı bencede JJ  Alpler Abla : Akdora’nın ki de soruydu yani… Adada ne programı olur ki hayatta kalma dışında JJJ  Tuba_hayat_bjk : Valla orası da doğru JJ Umarım kötü bir şey yapmaz Akdora J  Alpler Abla : Yok yapmaz anlaşırlar onlar canım JJ  Havalı_Çocuk : Ne oldu bunlara ya deli danalar gibi koşturuyorlar ileri de ……..  Tuba_Hayat_bjk : Respect Me , Akdora ile dalga geçti Akdora da Respect’i kovalamaya başladı… Sen nasıl oldun bu arada…  Havalı_Çocuk : Respect’e şimdiden geçmiş olsun Akdora çok kızmış belli ki JJ Ben iyiyim yaa ne oldu bilmiyorum bana ama iyiyim artık…   Alpler Abla : Siz de yangına körükle gitmeyin sakın… Akdora ile yeteri kadar uğraşıldı zaten ne olur bilmiyorum… Akdora sana da çok kızdı Akdora haberin olsun …   Tuba_Hayat_Bjk : Tamam uğraşmayız abla JJ  Havalı_Çocuk : Bana mı neden ki ?  Alpler Abla : Gemiden dönerken başına gelenler için…   Havalı_Çocuk : Anladım ama bende ne olduğunu anlamadım gerçekten… Neyse biz anlaşırız kardeşimle ….   Tuba_Hayat_bjk : İnşallah öyle olur…   Sevil1903 : Neler kaynatıyorsunuz siz öyle bakalım JJ  Havalı_Çocuk : (Gülerek) Kuru fasulye , yer misin ?  Alpler Abla : Bugün bizimkilerin içine Cem Yılmaz kaçmış anlaşılan sabah sabah espriler havada uçuşuyor… Seyyah kalkta yakala şu esprileri kaçmasınlar bir yere JJ  Seyyah : Günaydın, orijinalleri bende saklı zaten ablacım merak etme sen JJ  Metin : Herkesin keyfi yerinde bakıyorum da ….  Sevil1903 : Muhabbetleri duysan sende keyiflenirdin metin J  Metin : Ee, anlatında bilelim o zaman bizde keyifleniriz böylece …   Seyyah : Ben sana anlatırım metin merak etme sen JJ | 
  |   |   |