| 
 Semra                          : Sheker bence merak etme arkadaşım altından bir şey çıkarır yoldaşım şimdi donar kalırsın JJ
 Akdora                        : Hayda niye öyle dedin ki yoldaşım şimdi ne kötülüğümü gördünüz şimdiye kadar….

Sheker                         : Yok vazgeçtim merak etmeyeyim senden korkulur ….

Alpler Abla                  : Akdora’ ma laf yok …Pırlanta gibi çocuktur… JJ

Seyyah                        : Pırlanta mı ? İyi o zaman sıkı koruyalım da adadan döndüğümüzde bozdururuz JJ İyi para eder pırlanta JJ

Akdora                        : Sende mi , seyyah…. Bunlara uyuyorsun ya bilirim ben sana yapacağımı !!!

Seyyah                        : Şaka be ağabeycim … Seni çok severim ben biliyorsun J

Akdora                        : Bilmem mi ? Sizlerin zaten bana kastı var… Adaya düştüğümüzden beri herkes benimle uğraşıyor …Bazen o mağaraya gidip kalsam mı diyorum kendi kendime ….

Köyün Delisi                : O mağarayı sana yar ederler mi sanıyorsun maymunlar…

Sevil1903                    : Hem ne öyle orda kalsam seni bırakacağımızı mı düşünüyorsun…

Akdora                        : Tabii, bırakmayacağınızı biliyorum .. Oyuncağınızım ya sizin….

Alpler Abla                  : Aman be Akdora… Amma da alınganlaştın sende… Kimsenin sana kastı yok…Hepimiz de seni seviyoruz… Şurada zor bela yaşamaya çalışıyoruz tatsızlık çıkarmanın anlamı yok değil mi ? Arada şakalaşmalar olacak pek tabii ki de…

Akdora                        : Özür dilerim… Canınızı sıkmak istememiştim…

Alpler Abla                  : Tamam Akdora önemli değil… Şimdi, çocuklar hepinizin elleri dert görmesinde kulübeleri nasıl kullanacağız… Yatak yok yorgan yok koltuk yok…

Havalı_Çocuk              : Yarın diyorum ki , botla gemiye gidip yatak yorgan bir şeyler çıkaralım…

Akdora                        : Biz tamam ama sen burada kalırsın havalı… Geçen seferki olaydan dolayı sana hala kızgınım zaten… Bir daha öyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum…

Havalı_Çocuk              : Akdora, beni düşündüğünü biliyorum kızmanı da normal karşılıyorum ama kardeşim geçen sefer nasıl öyle bir şey olduğunu anlamadım…

Akdora                        : Havalı_Çocuk olan şey basit… Nefesin yeteri kadar kuvvetli değil kardeşim… Kendini de tekrar riske etmeni istemiyorum….

Semra                          : Akdora haklı havalı kendini riske etmen doğru olmaz…

Havalı_Çocuk              : Anlaşılan boşa kürek çekmemin anlamı yok … Dediğiniz gibi olsun bakalım…

Akdora                        : Yemek yedikten sonra kimler gelecek avlanmaya… Biraz arka taraflara gideriz… Bazı şeyler yakalayabiliriz…

|