Metin                           : Hım, ben öyle çok şey avlayacağımızı düşünmüyorum ama neyse…     Akdora                        : Geçen sefer gittiğimiz taraflarda geyik falan görmüştük hatırlarsanız Explorer ve havalı…    Havalı_Çocuk              : Evet de geyiği nasıl avlayabiliriz ki ?    Metin                           : Çok sağlam bir şekilde sırıkla vurabilirsek ancak şansımız olabilir…     Akdora                        : Şu tarafa bakar mısınız ?     Explorer                      : Geyik sürüsü mü onlar ben mi yanılıyorum…     Tam bu sırada metinin altında bulunduğu ağacın dalında bir yılan duruyordu… Durumu fark eden Respect ;    Respect Me                 : Metin sakin ol ve kıpırdama sakın …Beyler dalın üstünde ki yılanı görüyor musunuz ?    Metin                           : (Korku dolu bakışlarla ) Ne yılan mı ? Lütfen alın o yılanı oradan…     Havalı_Çocuk              : Şuradaki çengel ağızlı sopayla yakalayabiliriz sanırım…Dalı almaya uzanarak…    Yılan ise tıslayarak dalın üzerinden aşağı doğru sarkmaya çalışıyordu… Avcı timde bir korku baş sardı…     Akdora                        : Metin sakin ol kardeşim… Ani hareket edersen hemen saldırabilir… Havalı dikkatle yaklaş zamanlaman çok önemli…     Yılan tam aşağı sarkıp Metine doğru saldırmaya çalışırken Havalı_Çocuk sopayla yılana vurur dengesin yitiren yılan yere düştüğünde ise Respect Me ayağıyla yılanın kafasına basar… Hareketsiz kalan yılan kaçmaya çabalar ancak başaramaz ve ölür…    Metin                           : Çok sağ olun arkadaşlar…Hayatımı kurtardınız…     Respect Me                 : Önemli değil metin … Bu arada ilk avımızda yılan yakalamış olduk… Hayırlısı olsun…    Metin                           : Av sezonu nu açmış olduk böylece… JJ Ama ava giderken avlanmışta olabilirdik JJ    Havalı_Çocuk              : Evet hayırlısı olsun…  Şimdi Akdora’nın dediği şu hayvanlara doğru usulca yaklaşalım … Ne olduğunu anlayabiliyor musunuz ?    Avcı Tim sürü halinde ki hayvanlara usulca yaklaşmaya çalışırlar… Ve sürünün bir geyik sürüsü olduğunu fark ederler…     Akdora                        : Şu güzelim hayvanları öldürmeyi hiç istemezdim ama hayatta kalmak için mecburuz… Ama küçük bir şey yakalarsak heba etmemiş oluruz…     Respect Me                 : Evet küçüklere yönelelim ziyan etmenin anlamı yok…          |