Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 14:48   #1
sheker
Dişi Kartal
 
sheker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tokatın bedeli ağır oldu

Alacak davası yüzünden tartıştığı kadın avukatı tokatlayan adam ile avukatın kocası buluştu. Ortalık kan gölüne döndü.
Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde kahveci 30 yaşındaki Umut Savaş Güler, takip etmesini istediği alacak davası yüzünden tartıştığı avukat 29 yaşındaki Sevgi Doğru'yu tokatlayınca kan aktı.

Güler, konuşmak için buluştuğu avukat Doğru'nun eşi 31 yaşındaki Mehmet Taner Doğru'yu bıçakladı. Doğru da Güler'i tabancayla vurdu. Doğru ve Güler'in öldüğü olayda, her ikisinin yanında bulunanlardan 2 kişi bıçakla, 1 kişi ise tekme ve yumrukla yaralandı


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Avukat S.D ile bir alacak meselesini yargıya taşıması için bir yıl önce anlaştığı ve ''avukat parası''nı ödediği öne sürülen Umut Savaş Gürel, uzun süre geçmesine rağmen hala dava açılmadığı gerekçesiyle dün avukatın bürosuna gitti.

Büroda ikili arasında bu nedenle çıktığı bildirilen tartışmanın ardından S.D, Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, ''müvekkili tarafından bürosunun basılarak hakarete uğradığı'' gerekçesiyle, Gürel de, Emniyet Müdürlüğüne giderek, ''avukattan şikayetçi olduğuna'' ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Bu olaydan sonra Mudanya Belediyesinde çalıştığı öğrenilen avukatın eşi Mehmet Taner D. (34), Gürel'e ''sorunu tatlıya bağlamak için'' görüşmek istediğini söyledi.

Yanlarında ikişer kişi olduğu halde dün gece ilçe merkezindeki bir kahvehanede buluşan taraflar, buradaki konuşmalarının ardından sabaha karşı Kumyaka beldesindeki yazlık bir sitenin karşısında bulunan zeytin bahçesine gitti.

İddiaya göre, bahçede devam eden konuşmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gürel'in beraberindeki Ayhan A. (23), darp edildi. Gürel de, Ayhan A'yı darp ettikleri gerekçesiyle Mehmet Taner D. ile Zafer D. (33) ve Cem O'yu bıçakladı. Yaralılardan Mehmet Taner D. ise ruhsatsız tabancasıyla Gürel'e ateş etti.

Gürel olay yerinde, Mehmet Taner D. ise kaldırıldığı Mudanya Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayda ağır yaralanan Cem O, Bursa Acıbadem Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Zafer D, Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Darp sonucu yaralanan ve tedavisi ayakta yapılan Ayhan O. ile Gürel ile birlikte olay yerine geldiği, ancak olaya karışmadığı öğrenilen O.H. (17) ise ifadeleri alınmak üzere Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
sheker Ofline   Alıntı ile Cevapla