Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 22:24   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Şeref madalyasız dönmez"

Serbest Güreş Milli Takım Çalıştırıcısı Mehmet Esenceli'den Şeref Eroğlu'na övgü...
Click the image to open in full size. Serbest Güreş Milli Takım Çalıştırıcısı Mehmet Esenceli, 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan milli güreşçi Şeref Eroğlu'nun, olimpiyatlardan madalyasız dönmeyeceğini söyledi.
Mehmet Esenceli yaptığı açıklamada, Şeref Eroğlu'nun, olimpiyatlarda son kez mindere çıkacağını ve kendine yakışanı yapacağına inandığını bildirdi.
''Şeref Eroğlu'nun alacağı madalya altın olursa çok mükemmel olur'' diyen Esenceli, heyecanla olimpiyatlardan büyük bir başarı beklediğini kaydetti.
Eroğlu'nun, Pekin'den madalyayla dönmesi durumunda çok büyük bir başarıya imza atacağını belirten Esenceli, şöyle konuştu:
''Eroğlu, ülkemiz adına, Kahramanmaraş adına olimpiyatlarda mindere çıkacak. Bu yüzden çok büyük bir heyecan duyuyorum. Eğer Şeref, Pekin'den bir madalyayla dönerse, aktif güreş hayatı boyunca en fazla başarı sağlayan ve madalya getiren ender sporcularımız arasına girmiş olacak. Kendisini şimdiye kadar katıldığı müsabakaların çok azından madalyasız döndü. Başaramaması için bir neden görmüyorum. Dualarımız Şeref için, ondan altın madalya bekliyoruz.''
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla